🔥İndirim 🔥XPG Summoner Cherry MX RED Switch 1049 TL🔥

@Ckribrahim Hocam bütçeyi 1k ya çıkardım TKL önerisi var mıdır?

klavye geldi sıkıntısız çalışıyor 6 seneden sonra klavye değiştirdim çok güzeel bir his

herkes bilek desteğini övmüş ama ben beğenmedim (eskiden plastik bilek desteği kullanıyordum)

ilk görüşüm bu şekildeydi g 502 den geçtim ama klavyede yazarken g502 de yaptığımdan daha az hata yaptım

Tamam işte bütçe çıkar biraz daha bunları al yada bunu alabilirsin.

Hocam aradığım her şeyi karşılıyor da 7 sene lol oynamış biri olarak o simgeyi görmek istemiyorum düzü kaç para bunun? Çok uğraştırdım sizi de kusura bakmayın.

Hocam aradığım her şeyi karşılıyor da 7 sene lol oynamış biri olarak o simgeyi görmek istemiyorum düzü kaç para bunun? Çok uğraştırdım sizi de kusura bakmayın.
Düzü pahalıdır.

Düzü pahalıdır.
Evet hocam fiyatlarına baktım normalde lol serisi düzden 500tl daha pahalı, ancak o kadar iyi indirime girmişki bunu almadığım için kendimi çok kötü hissedeceğim.

Ürün elime ulaştı, biraz denedim ve gerçekten çok beğendim. Yazma hissi, tuşlara basma hissi çok başarılı. G103 kullanıyordum onun bilek desteğini takmamıştım bunu taktım ve çok rahat, yazılımı kurarken de pek sıkıntı yaşamadım, ama daha başarılı olabilirdi. Bendeki tek sıkıntı oyun modunu açtığımda o ışık yanmıyor, patlak mıdır yazılımsal hata mıdır bilemiyorum ama benim için çok önemli değil, tabi yinede desteğe yazdım bunun için

+yazılımdan oyun moduna görev atayınca o ışıkta geldi sıkıntı yokmuş klavyede

Son düzenleme:
g pro klavye - mkw100 - summoner - asus rog strix scope bunlardan birini bugun alacağım hepsine bütçem yetiyor bi sıralama yapacak olsanız sıralama nasıl olur. not: uyumlu olması açısından g pro kulaklıgım ve hyperx kulaklıgım var monitorde asus sizce hangisi daha uyumlu olabilir.

g pro klavye - mkw100 - summoner - asus rog strix scope bunlardan birini bugun alacağım hepsine bütçem yetiyor bi sıralama yapacak olsanız sıralama nasıl olur. not: uyumlu olması açısından g pro kulaklıgım ve hyperx kulaklıgım var monitorde asus sizce hangisi daha uyumlu olabilir.
mkw100 ingilizce küçük enterlı.
summoner büyük enterlı türkçe bilek desteği var. f/p
asus rog strix scope güzel ama bilek desteği yok.
g pro klavye numpad yok :)

karar sizin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,218,432
Üyeler
197,462
Son üye
Haxzf
Geri