Grande Marka Bisiklet alınır mı?

GrkmXD

80+
Reaksiyon skoru
4
Bütçe
1400
Merhaba ben grande marka bisiklet almayı düşünüyorum ama marka kalitesi varmı emin degılım işte amortisoru olsun freni olsun yanı kısacası herhangı bır parcasında sorun yasarmıyım

Markayı bilmem ama arkasında amortisör olanı önermem. Sadece önde amortisör olanlar iyidir.

Alınabilir aslında. Benzer kaliteye sahip bisikletle dişli değiştirerek 45 - 50 km/h hızla günlük 30 kilometre yol yaparak 5 yıl boyunca kullandım. En son kaza yapıp hurdasını çıkardım.
Düzgün kullanıldığı sürece iş görür.

dostum zaten amortisoru onde onemlı olan kalıtelımı parcaları al bısıklet bu ıncele ıstersın bı bak https://www.akakce.com/bisiklet/en-ucuz-grande-26-jant-on-amortisorlu-fiyati,1961640340.html
Ön/arka belirtmediğin için söylemiştim. 2. ellere de bakabilirsin kaliteli markalardan bir şeyler bulabilirsin. Hangi şehirde yaşıyorsun. Ben de bir bakayım sarı siteye. Ben 2016'da salcano ng750 almıştım 2. el olarak, halen kullanıyorum. Tek pişmanlığım keşke o zamanlar 29 jant falan alsaydım. Birde şehir içi sürdüğüm için ince lastikli şehir bisikletlerinden veya yol/yarış bisikletlerinden alsaydım daha iyi olacaktı benim için.

Dostum neredeyse 4 yaşından beri bisiklet sürüyorum. 20 yaşındayım. İlk bisikletimi doğum günümde dedem almıştı ama zaten o zamanlar bisiklet ile ilgili hiçbir şey bilmiyordum. İkinci bisikletimi harçlıklarımla 10-11 yaşında aldım. Salcano Hector V frenliydi. Arkasında ve önünde amortisörü bulunuyordu. Arka amortisörü çok güzeldi, çok konforluydu, ön de idare ederdi. Gerçekten o zamanların en iyi bisikletiydi. Sonra arka lastiği falan aşındırdım. Satmak istedim. Kenarda da baya param vardı. Satıp 900 liraya Corelli Snoop 4.0 mekanik frenliden aldım. Sadece önünde amortisör bulunuyordu. Amortisörü kötü diye çok beğenmedim ve zinciri de sürekli atıyordu. Onu satıp son olarak Mosso Wildfire Hidrolik frenliden aldım. Ön süspansiyonları o kadar güzel ki çakıllı yolda bile düz gidiyormuşum hissi var. Bu sene içinde arka arttırıcı modelini yükseltmek istiyorum. Umarım sende gönlüne göre bir bisiklet alırsın. Alacağın bisikleti eğer sadece düz yolda kullanacaksan sıkıntı yok ama dağa bayıra çıkarsan kadro 2'ye falan bölünebilir. Süspansiyonlu olmasına dikkat et, ve mümkünse arka arttırıcı Shimano olsun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,756
Üyeler
185,795
Son üye
monesta0000
Geri