Kürşat Arslan
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,731
Çatır çatır satılmasının sebebi nedir? İlk defa sizden duyuyorum talebin olduğunu hatta çatır çatır.Veriyor, RTX 3050 çatır çatır satılıyor.
Çatır çatır satılmasının sebebi nedir? İlk defa sizden duyuyorum talebin olduğunu hatta çatır çatır.Veriyor, RTX 3050 çatır çatır satılıyor.
Neden Nvidia videosunu izlersen görürsün. RX 6600 XT yerine bile RTX 3050 alanlar varÇatır çatır satılmasının sebebi nedir? İlk defa sizden duyuyorum talebin olduğunu hatta çatır çatır.
bu kart zamanında gtx 1660 super miningden dolayı uçtuğunda çıktı ve mining performansı 1660 superin yarısıydı ayrıca iyi fiyata daha iyi performans veriyordu ayrıca 3000 serisi olmasını da önemsiyordu millet ve 8 gb belleği varÇatır çatır satılmasının sebebi nedir? İlk defa sizden duyuyorum talebin olduğunu hatta çatır çatır.
var hocam olmasa millet şikayetçi olmazdıİzlememe gerek yok 200'den fazla ekran kartım var 100 tanesi mining çıkması. Aralarında önemli bir fark yok diyebilirim.
Ben şuandan bahsediyorum.bu kart zamanında gtx 1660 super miningden dolayı uçtuğunda çıktı ve mining performansı 1660 superin yarısıydı ayrıca iyi fiyata daha iyi performans veriyordu ayrıca 3000 serisi olmasını da önemsiyordu millet ve 8 gb belleği var
diyorum ya gtx 1660 super ve rtx 2060 arası ortalamanın bir tık daha üstü bir kart ve yeni olduğu için tercih ediliyorBen şuandan bahsediyorum.
knk isteyen nvidia tercih eder isteyen amd burada bunu tartışmayalım birisi nvidia ekran kartıyla alakalı konuşurken gelip bir anda rx 6600 almıyorlar diye yazmayın baydı artık1k daha ucuz olan RX 6600 buna güldü![]()
Nvidia kullanma demiyor arkadaş. 3050 kullanma diyor. Bu fiyata 3060 indirimi paylassan rekor beğeni gelirdi.ben amd de kullanırım nvidia da kullanırım fakat burada istemeyenler de var