❌İndirim Bitti! RTX 3050 ASUS Phoenix 6492,50 TL

Çatır çatır satılmasının sebebi nedir? İlk defa sizden duyuyorum talebin olduğunu hatta çatır çatır.
Neden Nvidia videosunu izlersen görürsün. RX 6600 XT yerine bile RTX 3050 alanlar var :)

7k ya 3060 ya da daha düşüğe 2060 varken.

Çatır çatır satılmasının sebebi nedir? İlk defa sizden duyuyorum talebin olduğunu hatta çatır çatır.
bu kart zamanında gtx 1660 super miningden dolayı uçtuğunda çıktı ve mining performansı 1660 superin yarısıydı ayrıca iyi fiyata daha iyi performans veriyordu ayrıca 3000 serisi olmasını da önemsiyordu millet ve 8 gb belleği var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İzlememe gerek yok 200'den fazla ekran kartım var 100 tanesi mining çıkması. Aralarında önemli bir fark yok diyebilirim.
var hocam olmasa millet şikayetçi olmazdı

bu kart zamanında gtx 1660 super miningden dolayı uçtuğunda çıktı ve mining performansı 1660 superin yarısıydı ayrıca iyi fiyata daha iyi performans veriyordu ayrıca 3000 serisi olmasını da önemsiyordu millet ve 8 gb belleği var
Ben şuandan bahsediyorum.

senin dediğin doğruysa şuan çoğu teknoloji kanalı zaten cahil çıktı

Ben şuandan bahsediyorum.
diyorum ya gtx 1660 super ve rtx 2060 arası ortalamanın bir tık daha üstü bir kart ve yeni olduğu için tercih ediliyor

yani 13k civarı bütçeyle sistem toplayan bu ekran kartını tercih ediyor

Valla ben tercih edildiğini şimdi öğrendim yakın çevremde ve bu forumda tavsiye eden duymadım. Alanda duymadım.

İlk çıktığında DLSS için alan vardı. Bende alacaktım hatta.

1k daha ucuz olan RX 6600 buna güldü 🤣🤣

7600e 6700 xt aldım,1000 tl farkla arada 50 fps var :D

Hatta yoğun şekilde satıldığını forum yoneticisinden şimdi öğrendim.

ben amd de kullanırım nvidia da kullanırım fakat burada istemeyenler de var

ben amd de kullanırım nvidia da kullanırım fakat burada istemeyenler de var
Nvidia kullanma demiyor arkadaş. 3050 kullanma diyor. Bu fiyata 3060 indirimi paylassan rekor beğeni gelirdi.

Geri