El-Turco
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 697
Hayırsıvı soğutucumu vardı?
Hayırsıvı soğutucumu vardı?
konu sahibinde 360mm sıvı soğutma var ve normal değil onu anlatmaya çalışıyorumHayır
Ama hocam teknik servisten önce kendi çözebilirsen neden o kadar beklesin diyorum bende en azından deneriz yanikonu sahibinde 360mm sıvı soğutma var ve normal değil onu anlatmaya çalışıyorum
Evet bir uzmanın bakması gerek SEn iyisi Itopya'ya tekrardan götürüp sistemi komple kontrol ettirmek olacak sanırım. Teşekkürler.
Ama hocam teknik servisten önce kendi çözebilirsen neden o kadar beklesin diyorum bende en azından deneriz yani
Tekrardan merhabalar,konu sahibinde 360mm sıvı soğutma var ve normal değil onu anlatmaya çalışıyorum
Çok az termal macun çalmış olabilirler benim başıma geldi da g4 sistem almıştımMerhabalar,
1.5 ay önce aldığım bilgisayarımın işlemcisi çok fazla ısınıyor. Boştayken 85-90 dereceleri görüyor. Termal macun vs yeni.
İşlemci: AMD Ryzen 9 5900X
Soğutucu: Thermaltake TH360
Voltaj düşürmem için bu işlemci için uygun ayarları ve nasıl yapacağımı gösterebilirseniz çok sevinirim.
İyi forumlar.
Alıntıyı görüntüle
Kardeşim benim başıma geleni söylüyorum olabilir diyorum.hizlica vur geç yapmış olamazlar mi adamlar günlük montaj yapıyor.Adamlar arta kalan termal macunu şırıngayla anakartın kutusunun içerisinde bırakmışlar. Neden az kullansınki ?
hocam 4.9 mhz de çalışşıyor farkında mısınız bunu düşürmeniz gerek V değerleri normal seyrediyor. Biosa girince orada net şekilde görürsünüz 49 yazan bir kısmı onu benim tavsiyem 42 yapmanız olacaktır 41.5 da olur 4.2 mhz idealdirTekrardan merhabalar,
Şehir dışındaydım ve birkaç saat önce evime geldim ve sıcaklığı Ryzen Master üzerinden kontrol ettiğimde şöyle bir manzara ile karşılaştım;
Ne düşünüyorsunuz?