AMD Ryzen Master ile voltaj düşürme

Ama hocam teknik servisten önce kendi çözebilirsen neden o kadar beklesin diyorum bende en azından deneriz yani
konu sahibinde 360mm sıvı soğutma var ve normal değil onu anlatmaya çalışıyorum
Tekrardan merhabalar,

Şehir dışındaydım ve birkaç saat önce evime geldim ve sıcaklığı Ryzen Master üzerinden kontrol ettiğimde şöyle bir manzara ile karşılaştım;

Ne düşünüyorsunuz?

Merhabalar,
1.5 ay önce aldığım bilgisayarımın işlemcisi çok fazla ısınıyor. Boştayken 85-90 dereceleri görüyor. Termal macun vs yeni.
İşlemci: AMD Ryzen 9 5900X
Soğutucu: Thermaltake TH360

Voltaj düşürmem için bu işlemci için uygun ayarları ve nasıl yapacağımı gösterebilirseniz çok sevinirim.
İyi forumlar.

Alıntıyı görüntüle
Çok az termal macun çalmış olabilirler benim başıma geldi da g4 sistem almıştım

Çok az termal macun çalmış olabilirler benim başıma geldi da g4 sistem almıştım
Adamlar arta kalan termal macunu şırıngayla anakartın kutusunun içerisinde bırakmışlar. Neden az kullansınki ?

Adamlar arta kalan termal macunu şırıngayla anakartın kutusunun içerisinde bırakmışlar. Neden az kullansınki ?
Kardeşim benim başıma geleni söylüyorum olabilir diyorum.hizlica vur geç yapmış olamazlar mi adamlar günlük montaj yapıyor.

Tekrardan merhabalar,

Şehir dışındaydım ve birkaç saat önce evime geldim ve sıcaklığı Ryzen Master üzerinden kontrol ettiğimde şöyle bir manzara ile karşılaştım;

Ne düşünüyorsunuz?
hocam 4.9 mhz de çalışşıyor farkında mısınız bunu düşürmeniz gerek V değerleri normal seyrediyor. Biosa girince orada net şekilde görürsünüz 49 yazan bir kısmı onu benim tavsiyem 42 yapmanız olacaktır 41.5 da olur 4.2 mhz idealdir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

youtube da anakart modelinize göre işlemci overclocklama ya da mhz düşürme rehberleri bulabilirsiniz deneyin eğer olmazsa satış danışmanınızızla bir konuşun

Düzeltme yapayım hocam çok özür dilerim ben r5 3600 olan arkadaşın sistemiyle karıştırdım sizdeki r9 muş mhz değeri normal pompa hakkında bir bilgi alın yanlış bilgi için özür dilerim

temel hız 3.7 gösteriyor ama 3.9 için o kadar fark edeceğini düşünmüyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,030
Üyeler
186,830
Son üye
spezy
Geri