arkadaşlar öncelikle selamlar umarım konuyu doğru yere açmışımdır soruma gelecek olursak masaüstü bilgisayar var ve üni sınavından dolayı kaldırmak istiyorum yaklaşık 9 ay sınava kadar bunun pc ye bir zararı vs olur mu teşekkürler
psu şalter kapat ve ekran kartını sökmeni öneririm sonra statik elektrik falan olurarkadaşlar öncelikle selamlar umarım konuyu doğru yere açmışımdır soruma gelecek olursak masaüstü bilgisayar var ve üni sınavından dolayı kaldırmak istiyorum yaklaşık 9 ay sınava kadar bunun pc ye bir zararı vs olur mu teşekkürler
Bir şey olmaz.arkadaşlar öncelikle selamlar umarım konuyu doğru yere açmışımdır soruma gelecek olursak masaüstü bilgisayar var ve üni sınavından dolayı kaldırmak istiyorum yaklaşık 9 ay sınava kadar bunun pc ye bir zararı vs olur mu teşekkürler
Fişten çek yeter.Ekran kartı filan ne alaka?psu şalter kapat ve ekran kartını sökmeni öneririm sonra statik elektrik falan olur
teşekkürler kutusuna koyup öyle kaldırmayı planlıyorumBir şey olmaz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Fişten çek yeter.Ekran kartı filan ne alaka?
sadece ekran kartı dedim ve daha mantıklı fişten çek yeter diyosun sende. en azından psu üzerinden şalter kapatılır 9 ay kullanmayacak adamBir şey olmaz.
Hocam belirtmeyi unutmuşum 2.el toplamayı düşünüyorum bu dediğin 2.el içinde geçerli misadece ekran kartı dedim ve daha mantıklı fişten çek yeter diyosun sende. en azından psu üzerinden şalter kapatılır 9 ay kullanmayacak adam
bu nasıl bir biyografi hocam int kafe ilanı gibiBir şey olmaz.