- En İyi Cevap
- 28
- Reaksiyon skoru
- 12,046
DLS480 almayı düşünüyordum, şimdilik askıda. :') Büyük ferah kasa.ekstra takılacak bir şey olduğundan demedim.
DLS480 almayı düşünüyordum, şimdilik askıda. :') Büyük ferah kasa.ekstra takılacak bir şey olduğundan demedim.
P500a drgb öneririmDLS480 almayı düşünüyordum, şimdilik askıda. :') Büyük ferah kasa.
Bana sorsa DLS480 de aldırmazdım bu sistemin hakkı P500A bence. Ama bütün sistemi ölü fiyatlardan toplamış zamanla. Ramler 3600 cl16 kaça aldın diyorum 1000 lira diyor.ekstra takılacak bir şey olduğundan demedim.
EvetAlıntıyı görüntüle
Önde 2 fan mı var?
Eyvallah başkan etiketlediğin için, bu kasayı da almayı düşünüyorum https://www.tebilon.com/antec-df600-flux-argb-fanli-mid-tower-gaming-kasa/@Sellier size xpg defender övmüştüm hocam sanırım kasaya ihtiyacınız vardı hala almadıysanız bakabilirsiniz
DLS480 çirkin bir kasa çok keskin, Defender çok daha şık.o sisteme yakışmamış bu kasa. ekran kartı çok büyük olduğu için kasa küçük durmuş ve bu da premium hissiyatı azaltıyor. ben olsam dls480 tercih ederdim. neyse yine de hayırlı olsun
2 katı fiyat farkı olması dışında sıkıntı yok.P500a drgb öneririm
@Ckribrahim hocam defender mı df600 müEyvallah başkan etiketlediğin için, bu kasayı da almayı düşünüyorum https://www.tebilon.com/antec-df600-flux-argb-fanli-mid-tower-gaming-kasa/
Koskoca modsunuz indirimde falan kaparsınız 1 tane itibardan tasarruf olmaz2 katı fiyat farkı olması dışında sıkıntı yok.![]()
Yani o biraz kullanacağın parçalara da bağlı. Üst kısımda 360mm radyatör takmak istiyorsan Defender desteklemiyor mesela.@Ckribrahim hocam defender mı df600 mü
b550-a pro, ryzen 5600, asus dual rx6700xt, vengeance lpx 2x, cx750f rgb white. Sıvı soğutma alacağımı zannetmiyorumYani o biraz kullanacağın parçalara da bağlı. Üst kısımda 360mm radyatör takmak istiyorsan Defender desteklemiyor mesela.
O zaman beğendiğini alabilirsin. Gerisi zevk işib550-a pro, ryzen 5600, asus dual rx6700xt, vengeance lpx 2x, cx750f rgb white. Sıvı soğutma alacağımı zannetmiyorum