thematty
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 460
hahahahahahaahhaahah sıkıntı yok, cevap gelene kadar sormaya devamİki gündür cevabını alamadın![]()
hahahahahahaahhaahah sıkıntı yok, cevap gelene kadar sormaya devamİki gündür cevabını alamadın![]()
Hocam valla bilmiyorum ben bilsem söylerim inanhahahahahahaahhaahah sıkıntı yok, cevap gelene kadar sormaya devam
Bence uygun olmaz gibi geliyor YouTube de yok mu testleriİki gündür cevabını alamadın![]()
Rtx 3080Bu sistemin işlemcisini i5 12400F'e yükselttim, bu özelliklerle ileride ekran kartını yükseltmek istediğim zaman, hiç problem yaşamadan en fazla hangi ekran kartına yükseltebilirim?
Knk gördüm seninkini10 bin yazicam knka
H610 çipsetli anakartlar zaten giriş seviye diye biliyorum ve hemen hemen diğer h610 anakartlar ile farkları öyle ahım şahım değil diye biliyorum. Asus gigabyte felan olsa daha iyi olurdu tabi ki ama ben h 610 anakartlar arasında 2000 2500 TL bandında kayde değer bir fark görmedim varsa gören yazsınAnakart biraz dandik sadece o da olur ya.
Montajlı aldım saat 10 gibiydi siparişi geçeli.Hocam sen demonte mi aldın montajlı mı
Çoğu kişinin öyle sanırım su anda.hala sipariş onay bekliyorda benim durum 11.18 gibi almışım.
hayırlı olsun...Benim siparişim onaylanmış kargoyu bekliyorum şuan büyük ihtimalle perşembe yada cuma gelir en geç alırım bi ho arkadaşlar