Usb den windows 10 kurma

Wojoexe

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
373
Arkadaşlar yeni sistem alacağım windowsu kendim kurmak istiyorum ne yapmam gerek. Hem kendim windowsu yüklemek hem gerektiği zaman format atabilmek için bir format usbsi yapmak istiyorum. Nasıl yapılır nerden nasıl yükleyeceğim usbye windowsu? Bu konularda bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?

Rufus programı ile yapabilirsin. İnternette videoları var, bakabilirsin.

Buradan indir. Kurmadan önce iki seçenek çıkacak, "ISO - Flash belleğe yaz."
Flash bellek takılı şekilde, flash belleğe yaz derseniz, otomatik olarak Flash belleği hazır hale getirecektir.

Buradan indir. Kurmadan önce iki seçenek çıkacak, "ISO - Flash belleğe yaz."
Flash bellek takılı şekilde, flash belleğe yaz derseniz, otomatik olarak Flash belleği hazır hale getirecektir.
Bu windows deneme sürümü olarak yükleniyor değil mi? Internette oem keyler satılıyormuş sanırım 15-20 liraya onlar ne kadar güvenilir? O keyden alıp aktiflestirince windowsla başka işim kalıyor mu?

Bu windows deneme sürümü olarak yükleniyor değil mi? Internette oem keyler satılıyormuş sanırım 15-20 liraya onlar ne kadar güvenilir? O keyden alıp aktiflestirince windowsla başka işim kalıyor mu?
Deneme sürümü olarak yükleniyor. Bir çoğu güvenilir. Aktifleştirince başka bir işiniz kalmıyor.

Geri