Ben oynamıştım çok beğenmemiştim AC oyunlarından Odyssey, Origins ve Valhalla yı seviyorum sadece o kadar.assassins-creed-unity oynucam hikayesi güzel mi Fransız ihtilal zamanında geçiyor gibi
Odyssey bitirdin mi hocam birtirdiysen kaç saat sürüyor hikayesi arada yan görevlerleBen oynamıştım çok beğenmemiştim AC oyunlarından Odyssey, Origins ve Valhalla yı seviyorum sadece o kadar.
100Odyssey bitirdin mi hocam birtirdiysen kaç saat sürüyor hikayesi arada yan görevlerle
Sonlarına yaklaştık herhalde o zaman
çokta iyi değil oynadım önermiyorumassassins-creed-unity oynucam hikayesi güzel mi Fransız ihtilal zamanında geçiyor gibi
Buldunmu anneyiSonlarına yaklaştık herhalde o zaman![]()
Bütün yan görevlerle birlikte 150 saat sürdü benim. DLC'ler beraber 200 olur herhalde.Odyssey bitirdin mi hocam birtirdiysen kaç saat sürüyor hikayesi arada yan görevlerle
yok maalesefBuldunmu anneyi
Sürekli kendini tekrarlıyor fazlasıylaHikayesi sıkıcı, İhtilal ile çok bir alakası da yok. Oynanış fena değil. Grafikler çok güzel.
oynun bir serisi var mı yoksa hangi çağda oynamak istiyorsak onu mu oynuyoruzBen oynamıştım çok beğenmemiştim AC oyunlarından Odyssey, Origins ve Valhalla yı seviyorum sadece o kadar.