HİKAYELİ GÜZEL OYUN TAVSİYESİ ALINIR

Bu içerik ilginç oldu modlu bir şekilde aslında oyun bir şeylere benzeyebilir dediğiniz gibi. Normal koşullarda bana pek bir olayı olan oyun gibi gelmemiştir gerçekten ama bu modlar ilginç hale getirebilir dediğiniz gibi. Teşekkür ederim bilgilendirmeniz için
Teleport, yüksekten düşünce hasar engelleme, daha iyi bulutlar, çimenler, daha iyi dokular, daha iyi zırh çözünürlüğü vs onlarca mod var böyle. Next gen hd reworked project modunu kesinlikle indirmeni öneririm. Oyunun başındaki velen kısmı kötü, insanın içini kapatıyor. Başlangıç yerini kötü seçmişler. Novigrad ve skellige gibi yerler varken velen ile başlaması kötü. Oyunun başında diğer bölgelerde açılıyor, zorunlu velen ile devam etmiyorsun yani. Diğer bölgelerden başla önce.

Teleport, yüksekten düşünce hasar engelleme, daha iyi bulutlar, çimenler, daha iyi dokular, daha iyi zırh çözünürlüğü vs onlarca mod var böyle. Next gen hd reworked project modunu kesinlikle indirmeni öneririm.
Witcher tarafına dönersem araştıracağım brocum çok teşekkür ederim ilgin için

Witcher tarafına dönersem araştıracağım brocum çok teşekkür ederim ilgin için
Eğer dönersen bence kesinlikle tekrar şans ver, ayrıca modsuz oynama. Dlc’ler aşırı kaliteli. Velen ile alakası yok, diğer bölgeler çok iyi.
IMG_3257.webp

IMG_3261.webp

IMG_3262.webp

Önerdiğim diğer oyunlara gelelim:

Sekiro: gördüğüm en iyi kılıçlı ve boss dövüşlerine sahip oyunlardan) Game of the year aldı aynı zamanda.
RDR2: dünyanın en iyi açık dünyasına sahip ve en detaylı oyunu. Hikaye, hikaye sunumu, atmosfer, vuruş hissi ve mekanikler üst seviye.

The last of us Part 1: çok iyi grafikli ve kendine has bir dünyası var. Zombilere karşı hayatta kaldığımız TPS kamera açısına sahip aksiyon oyunu.
The last of us Part 2: Oturaklı bir oynanışı var, animasyonlar, mekanikler, grafikler, sesler vs mükemmel) İlk oyunun üstüne çok fazla koymuş.
Ghost of tsushima: kaliteli animasyonlara sahip, atmosfer çok iyi ve oturaklı kılıç dövüşlerine sahip hikayeli oyun.
Dying light 1: yine kendine has zombi temalı oyun, kıyamet teması çok iyi işlenmiş. Karakteri geliştirdiğini çok iyi hissettiriyor, ayrıca parkur mekanikleri çok iyi.
Dying light 2: Daha iyi animasyon, mekanik, parkur, hikaye ve hikaye sunumuna sahip devam oyunu.
Dying light the beast: İlk oyunun devamı, hepsinden iyi olacak gibi gözüküyor. Bir dahaki ay çıkacak.
Uncharted 4: hikayeli, atmosferi sağlam, türkçe dublajlı, tps kamera açısına sahip aksiyon/macera oyunu.
Black myth wukong: Benzer 80 civarı boss fıghtına sahip. İyi grafik, iyi atmosfere sahip souls like oyunlardan birisi.
Re 4 remake: Sağlam grafikli, iyi animasyonlar, tok oynanış, tps kamera, iyi hikaye sunumuna sahip aksiyon/gerilim oyunu.
God of war 2018: Sağlam hikaye sunumu, iyi grafikler, tok oynanış, iyi mekanikler ve iyi atmosfere sahip aksiyon oyunu.
God of war ragnarok: 2018'in devam oyunu, her alanda kendini geliştirmiş.

Önerdiğim diğer oyunlara gelelim:

Sekiro: gördüğüm en iyi kılıçlı ve boss dövüşlerine sahip oyunlardan) Game of the year aldı aynı zamanda.
RDR2: dünyanın en iyi açık dünyasına sahip ve en detaylı oyunu. Hikaye, hikaye sunumu, atmosfer, vuruş hissi ve mekanikler üst seviye.

The last of us Part 1: çok iyi grafikli ve kendine has bir dünyası var. Zombilere karşı hayatta kaldığımız TPS kamera açısına sahip aksiyon oyunu.
The last of us Part 2: Oturaklı bir oynanışı var, animasyonlar, mekanikler, grafikler, sesler vs mükemmel) İlk oyunun üstüne çok fazla koymuş.
Ghost of tsushima: kaliteli animasyonlara sahip, atmosfer çok iyi ve oturaklı kılıç dövüşlerine sahip hikayeli oyun.
Dying light 1: yine kendine has zombi temalı oyun, kıyamet teması çok iyi işlenmiş. Karakteri geliştirdiğini çok iyi hissettiriyor, ayrıca parkur mekanikleri çok iyi.
Dying light 2: Daha iyi animasyon, mekanik, parkur, hikaye ve hikaye sunumuna sahip devam oyunu.
Dying light the beast: İlk oyunun devamı, hepsinden iyi olacak gibi gözüküyor. Bir dahaki ay çıkacak.
Uncharted 4: hikayeli, atmosferi sağlam, türkçe dublajlı, tps kamera açısına sahip aksiyon/macera oyunu.
Black myth wukong: Benzer 80 civarı boss fıghtına sahip. İyi grafik, iyi atmosfere sahip souls like oyunlardan birisi.
Re 4 remake: Sağlam grafikli, iyi animasyonlar, tok oynanış, tps kamera, iyi hikaye sunumuna sahip aksiyon/gerilim oyunu.
God of war 2018: Sağlam hikaye sunumu, iyi grafikler, tok oynanış, iyi mekanikler ve iyi atmosfere sahip aksiyon oyunu.
God of war ragnarok: 2018'in devam oyunu, her alanda kendini geliştirmiş.
Kral öncelikle emeğin için çok teşekkür ederim. RDR2 oynadım ve hayatımda oynadığım en iyi hikayeli oyundu ayrıca inanılmaz uzun sürdü oyun bu da hoşuma gitti. Last of Us listemde en üst sıralarda şu anlık zaten çünkü övmeyen kalmadı diyebilirim neredeyse. Dying Light çok duyuyordum fakat hiç oralı olmamıştım Last of Us sonrası ona veya God Of War a bakabilirim çünkü God of War da övmeyen yok biri en yakın arkadaşlarımdan biri :D Diğer oyunları da ileriki aşamalarda değerlendirebilirim konuları güzele benziyor. Tekrardan çok teşekkürler, iyi forumlar dilerim sana :)

Hellblade 1 2
A Plague Tale: Innocence ve requem
God of war
Dead ısland 1 2
Dying light 2
Resident evil serisi
Alan wake 2
Hogwarts
hellblade 2 o kadar da güzel gelmedi bana sadece görselliğe abanmışlar sankihe görsel şöleni olan hikayede sanki biraz eksik kalan bir hikaye var 1. oyunu daha çok sevmiştim

Kral öncelikle emeğin için çok teşekkür ederim. RDR2 oynadım ve hayatımda oynadığım en iyi hikayeli oyundu ayrıca inanılmaz uzun sürdü oyun bu da hoşuma gitti. Last of Us listemde en üst sıralarda şu anlık zaten çünkü övmeyen kalmadı diyebilirim neredeyse. Dying Light çok duyuyordum fakat hiç oralı olmamıştım Last of Us sonrası ona veya God Of War a bakabilirim çünkü God of War da övmeyen yok biri en yakın arkadaşlarımdan biri :D Diğer oyunları da ileriki aşamalarda değerlendirebilirim konuları güzele benziyor. Tekrardan çok teşekkürler, iyi forumlar dilerim sana :)
Bence masterpiece oyunları sona sakla. Diğer oyunlar bayabilir çünkü. Witcher 3’ü beğenmemenin sebebi de rdr2 oynaman yüksek ihtimal. Önce uncharted falan oyna. Sekiro da top tier oyunlardan. Onu da sona sakla. İlk dying light 1 oynayabilirsin, diğerlerinin yanında eski ve sönük kalıyor çünkü.

Doğrudur hocam oynamadım daha 2.yi ama genel olarak mekanikleri ve atmosferi yeter çok güzel oyun
atmosfer tabi mükemmel ama mekanik olarak beğenemedim ben özellikle çok hipelandığım için mi bilmiyorum severek bekliyordum keşke beklemede kalsaydım oldum bi :D

Bazıları eski oyunlar ama yine de yazdım.

Baldurs Gate 3
Cyberpunk 2077
Mass Effect Serisi
Dragon Age: Origins
The Elder Scrolls V: Skyrim
Fallout 3 ve Fallout: New Vegas
Metro Serisi
Dying Light Serisi
Ghost Of Tsushima
Mount & Blade II: Bannerlord
Dishonored
L.A. Noire
BioShock Infinite

Herkese merhabalar;

Daha öncesinde Mafia üçlemesi, RDR 2, Spiderman serisi gibi hikayesi güzel oyunları oynamış bulunmaktayım ve yine bu oyunların hikaye kalitelerine yakın solo hikayeli oyun arayışındayım. Detroit almayı düşünüyorum ama bunun dışında önerebileceğiniz solo hikayesi güzel bir oyun var mı? Tavsiyelerinizi bekliyorum.

İyi forumlar.
until dawn kesinlikle oyunun sonu BENI ŞOK ETTI TERS KÖŞE OLDUM 10 kusur saat inanilmaz iyi bir sonu var...

Kingdome Come Deliverance 1-2 Tabsiye ederim bana göre en iyi hikayesi oyundur.

Geri