Witcher serisiHerkese merhabalar;
Daha öncesinde Mafia üçlemesi, RDR 2, Spiderman serisi gibi hikayesi güzel oyunları oynamış bulunmaktayım ve yine bu oyunların hikaye kalitelerine yakın solo hikayeli oyun arayışındayım. Detroit almayı düşünüyorum ama bunun dışında önerebileceğiniz solo hikayesi güzel bir oyun var mı? Tavsiyelerinizi bekliyorum.
İyi forumlar.
Evet bu mantıklı bir hareket olacaktır tabi ama zaten her oyunu kendi içinde değerlendiriyorum ben. Witcher 3 e çok sonradan devam ederim artıkBence masterpiece oyunları sona sakla. Diğer oyunlar bayabilir çünkü. Witcher 3’ü beğenmemenin sebebi de rdr2 oynaman yüksek ihtimal. Önce uncharted falan oyna. Sekiro da top tier oyunlardan. Onu da sona sakla. İlk dying light 1 oynayabilirsin, diğerlerinin yanında eski ve sönük kalıyor çünkü.
Teşekkür ederim hocam emeğin için. Buradaki oyunların bazılarını diğer yorumlarda da önermişler zaten en fazla önerilenleri listeme başlara ekliyorum gerisini sonlara bırakacağımBazıları eski oyunlar ama yine de yazdım.
Baldurs Gate 3
Cyberpunk 2077
Mass Effect Serisi
Dragon Age: Origins
The Elder Scrolls V: Skyrim
Fallout 3 ve Fallout: New Vegas
Metro Serisi
Dying Light Serisi
Ghost Of Tsushima
Mount & Blade II: Bannerlord
Dishonored
L.A. Noire
BioShock Infinite
Sonu iyi olan dizi/oyunlara bayılıyorum. Yazdım bir kenara hocamuntil dawn kesinlikle oyunun sonu BENI ŞOK ETTI TERS KÖŞE OLDUM 10 kusur saat inanilmaz iyi bir sonu var...
The walking dead oyun serisi mi vardı? Gerçekten ilk defa duyuyorum hocam kusura bakmayın. Kesinlikle bakacağımthe walking dead serisine şans vermelisin. Yaptığın seçimler oyuna doğrudan etki ettiği için kendini karakter ile özdeşleştirmen kolay oluyor.
Oyunun özetine bakayım ilgimi çekerse oynayayım hocam çok teşekkürlerCrime scene cleaner. Hikayesi oynanış vs çok güzel oyun
Hayırlısı olsunSonu iyi olan dizi/oyunlara bayılıyorum. Yazdım bir kenara hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
The walking dead oyun serisi mi vardı? Gerçekten ilk defa duyuyorum hocam kusura bakmayın. Kesinlikle bakacağım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Oyunun özetine bakayım ilgimi çekerse oynayayım hocam çok teşekkürler![]()
Çok teşekkür ederim hocam ilgin için. Şu Baldurs Gate 3 ü de fazla öneren olmuş. İlk 2 oyunu oynamak gerekiyor muydu bunda?Dying light 1-2
Disco elysium (favorilerimden biridir)
Baldurs gate 3 Offfff bu oyunu bir daha bitiricem
Black myth wukong souls like sayılmaz ama bosslari falan enfes grafikler müthiş birde ölünce bir şey kaybetmiyorsun bu da adamı baymiyor orasida zevkli
Suanlik aklıma gelenler bunlar hocam
Gerek yok hocam çok eski oyunlar zaten ilk 2si ama disco elysiumuda dene müthiş oyun kısa zaten 15 saat falanÇok teşekkür ederim hocam ilgin için. Şu Baldurs Gate 3 ü de fazla öneren olmuş. İlk 2 oyunu oynamak gerekiyor muydu bunda?
Tamamdır hocam çok teşekkürler bilgiler için. Çok önerildiğinden mutlaka listeme ekleyeceğim bir oyun Baldurs Gate 3 ayrıca dediğin diğer oyuna da bakarım bir ara. Sana iyi forumlar dilerim hayırlı cumalarGerek yok hocam çok eski oyunlar zaten ilk 2si ama disco elysiumuda dene müthiş oyun kısa zaten 15 saat falan
disco elysium oynayan adamın rafine zevkleri vardır sizi bu konuda tebrik etmekle birlikte baldurs gate 3 öneriyorum ekstradan hangi buildlerle oynadığınızı özelden yazarsanız sevinirim banada bir fikir olur bir daha ıynamak için
- Polisiye çizgi roman tarzında mükemmel rol yapma oyunu olan " The Wolf Amongus " tavsiye ederim ilerleyen yıllardan 2. si çıkacak çıkmadan bunu bitirmelisin bence
- Yine Polisiye rol yapma oyunu olan " Disco Elysium " ödüllü mükemmel bir oyun.
- Aksiyon ve gizlilik unsurları barındıran "Dishonored " serisini tavsiye ederim 1. oyun döneminin şaheseri olasada şuan biraz bayabiliyor ama sıkılmadan oynarsan tüm seri gayet doyurucu
- Son olarak Aksiyonun en güzel hali olan mükemmel komboları ile " Devil May Cry "serisi bunu oyna ya çok iyi oyun sadece sonra teşekkür edersin
Hocam polisiye de sevmiyorum RP de sevmiyorum ama 3. seçeneğinden itibaren araştırma yapacağım. İlgin ve dönüşün için çok teşekkür ederim kusura bakma geç cevapladım biraz
- Polisiye çizgi roman tarzında mükemmel rol yapma oyunu olan " The Wolf Amongus " tavsiye ederim ilerleyen yıllardan 2. si çıkacak çıkmadan bunu bitirmelisin bence
- Yine Polisiye rol yapma oyunu olan " Disco Elysium " ödüllü mükemmel bir oyun.
- Aksiyon ve gizlilik unsurları barındıran "Dishonored " serisini tavsiye ederim 1. oyun döneminin şaheseri olasada şuan biraz bayabiliyor ama sıkılmadan oynarsan tüm seri gayet doyurucu
- Son olarak Aksiyonun en güzel hali olan mükemmel komboları ile " Devil May Cry "serisi bunu oyna ya çok iyi oyun sadece sonra teşekkür edersin