HİKAYELİ GÜZEL OYUN TAVSİYESİ ALINIR

Hellblade 1 2
A Plague Tale: Innocence ve requem
God of war
Dead ısland 1 2
Dying light 2
Resident evil serisi
Alan wake 2
Hogwarts
Kral çok teşekkür ederim dönüşün için. Hepsine teker teker bakıp ilgimi çekenleri listeme ekleyeceğim iyi forumlar

god of war i bugun bitiricem ben de tavsiye ederim baya sardi. ek olarak

days gone (favori oyunarimdan birisidir)
persona 3 reload (fena deildi 60 saat surdu yer yer siktigi oldu ama sardi da)
final fantasy 7 ye de bakabilirsin indirim donemi gelince sans vericem bende

god of war i bugun bitiricem ben de tavsiye ederim baya sardi. ek olarak

days gone (favori oyunarimdan birisidir)
persona 3 reload (fena deildi 60 saat surdu yer yer siktigi oldu ama sardi da)
final fantasy 7 ye de bakabilirsin indirim donemi gelince sans vericem bende
Hocam god of war öneren çok fazla kişi var da. Belirli bi seri sıralaması var mı hani direkt ragnaroktan mı başlamalıyım? Dönüşün için teşekkürler

Hocam god of war öneren çok fazla kişi var da. Belirli bi seri sıralaması var mı hani direkt ragnaroktan mı başlamalıyım? Dönüşün için teşekkürler

God Of War 2016 Sonra Ragnarok geliyor. Hikaye açısından ise bunlar Kratos'un Yunanistan sonrasını anlatıyor. God of War I, III ve III PC'de yok.

Herkese merhabalar;

Daha öncesinde Mafia üçlemesi, RDR 2, Spiderman serisi gibi hikayesi güzel oyunları oynamış bulunmaktayım ve yine bu oyunların hikaye kalitelerine yakın solo hikayeli oyun arayışındayım. Detroit almayı düşünüyorum ama bunun dışında önerebileceğiniz solo hikayesi güzel bir oyun var mı? Tavsiyelerinizi bekliyorum.

İyi forumlar.
METRO OYNAMAYANI RÜYASINDA KARA DERİLİ POMPİKLESİN

Belki biraz eski gelecek ama hala oynanabilir durumda olan witcher 3 için bir şans verebilirsin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

korku gerilim tarzı seversen resident evil serisine bakabilirsin özellikle Resident Evil 7 yi çok beğenmiştim

God Of War 2016 Sonra Ragnarok geliyor. Hikaye açısından ise bunlar Kratos'un Yunanistan sonrasını anlatıyor. God of War I, III ve III PC'de yok.
Tamamdır hocam çok teşekkür ederim bilgilendirmeniz için iyi forumlar :)

METRO OYNAMAYANI RÜYASINDA KARA DERİLİ POMPİKLESİN
Kanka ilginç bi önerme oldu ama teşekkür ederim kara derililer pompiklemesin diye oynayacağım söz :D

Belki biraz eski gelecek ama hala oynanabilir durumda olan witcher 3 için bir şans verebilirsin

korku gerilim tarzı seversen resident evil serisine bakabilirsin özellikle Resident Evil 7 yi çok beğenmiştim
Resident evile bakarım hocam, witcher daha önce denedim fakat ne hikayesi ne de oyun mekanikleri hiç hoşuma gitmedi. 1-2 bölümden sonra baydı artık ve bıraktım oyunu başaramadık abi :/

Baldur's gate 3, yılın oyunu seçildi sayısız ödül aldı benim favorilerimdendir, hatta bence yılın değil son 10 yılın oyunu.
Bak bunu bilmiyordum hocam hemen bakayım oyuna. Bu arada 3 demişsiniz ya, önceki ilk 2 oyunu oynamam gerekiyor mu yoksa hikayesinin ne olduğunu video izleyip direkt 3. oyuna mı geçeyim sizce

• Muhteşem
Reaksiyonlar: Che_

Kanka ilginç bi önerme oldu ama teşekkür ederim kara derililer pompiklemesin diye oynayacağım söz :D

Resident evile bakarım hocam, witcher daha önce denedim fakat ne hikayesi ne de oyun mekanikleri hiç hoşuma gitmedi. 1-2 bölümden sonra baydı artık ve bıraktım oyunu başaramadık abi :/

Bak bunu bilmiyordum hocam hemen bakayım oyuna. Bu arada 3 demişsiniz ya, önceki ilk 2 oyunu oynamam gerekiyor mu yoksa hikayesinin ne olduğunu video izleyip direkt 3. oyuna mı geçeyim sizce
Ilk ikisini oynamadan oynayabilirsin, ilk oyunlardan bazı karakterler var 3 de fakat cok bi kayıp olmaz bilmemek. Bu arada 1 ve 2 1990 lar ve 2000 lerde çıktı :) 3 2023 de çıktı. Mide kaldırmaz onları oynamayı retro sevmiyosak :)

Ek olarak da Elden Ring devasa ve muhteşem bir oyun, o da çıktığı yıl Game awards'da yılın oyunu seçildi. Şuan filmi yapılıyor, oyunun senaryoyu da G.R.R Martin yazdı, game of thrones un yazarı.
Dark souls tarzı ama open world. Onun hikayesi biraz daha karmaşık, questleri çözmek için dialogları itemları okuyorsun, çünkü oyunun interface hiç bir şekilde quest log falan tutarak yönlendirmiyor, adamların felsefesi gerçekçi olsun, oyuncunun elini tutup yönlendirmiyoruz kafası.

çıtır çerezlik ve çokta saran hikayesi de güzel olan titanfall 2 ye bir bak

Ilk ikisini oynamadan oynayabilirsin, ilk oyunlardan bazı karakterler var 3 de fakat cok bi kayıp olmaz bilmemek. Bu arada 1 ve 2 1990 lar ve 2000 lerde çıktı :) 3 2023 de çıktı. Mide kaldırmaz onları oynamayı retro sevmiyosak :)

Ek olarak da Elden Ring devasa ve muhteşem bir oyun, o da çıktığı yıl Game awards'da yılın oyunu seçildi. Şuan filmi yapılıyor, oyunun senaryoyu da G.R.R Martin yazdı, game of thrones un yazarı.
Dark souls tarzı ama open world. Onun hikayesi biraz daha karmaşık, questleri çözmek için dialogları itemları okuyorsun, çünkü oyunun interface hiç bir şekilde quest log falan tutarak yönlendirmiyor, adamların felsefesi gerçekçi olsun, oyuncunun elini tutup yönlendirmiyoruz kafası.
Tamamdır hocam bilgilerin için teşekkürler. Bu arada Elden Ring aşırı popüler bir oyun neredeyse gördüğüm herkes oynuyor ama aşırı ilgimi çekmemişti tabii bahsettiğin kadar detaylı bilmiyordum oyunu çok yüzeysel bakmıştım. Tekrar değerlendireceğim sağolasın iyi forumlar

çıtır çerezlik ve çokta saran hikayesi de güzel olan titanfall 2 ye bir bak
Çıtır çerezlik yazdım kenara hocam teşekkür ederim

Witcher 3 için mod kurman lazım. Fatality modu + slow motion modu kurdum, acayip zevkli oluyor. Finisher hareketleri arttı + kan miktarı arttı + yavaş çekimle bitiriş hareketleri yapıyor. Buna ek olarak oyunda döner saldırı hareketi var, onu açarsan ikisiyle birlikte inanılmaz iyi oluyor.

Şöyle modlar mesela:

Oyuna grafik, mekanik, ışınlanma, +100 level başlangıç vb bir sürü mod indirdim. Efsane oldu.

Beğendiklerini indir mesela:
Desktop Screenshot 2025.06.17 - 17.46.38.50.webp

Son düzenleme:
Witcher 3 için mod kurman lazım. Fatality modu + slow motion modu kurdum, acayip zevkli oluyor. Finisher hareketleri arttı + kan miktarı arttı + yavaş çekimle bitiriş hareketleri yapıyor. Buna ek olarak oyunda döner saldırı hareketi var, onu açarsan ikisiyle birlikte inanılmaz iyi oluyor.

Şöyle modlar mesela:

Oyuna grafik, mekanik, ışınlanma, +100 level başlangıç vb bir sürü mod indirdim. Efsane oldu.

Beğendiklerini indir mesela:
Alıntıyı görüntüle
Bu içerik ilginç oldu modlu bir şekilde aslında oyun bir şeylere benzeyebilir dediğiniz gibi. Normal koşullarda bana pek bir olayı olan oyun gibi gelmemiştir gerçekten ama bu modlar ilginç hale getirebilir dediğiniz gibi. Teşekkür ederim bilgilendirmeniz için

Geri