🔥İndirim Razer viper mini 339tl🔥

Bu normal fiyat hocam 300 altında düşerse indirm olur ama bütçesi olan varsa kesinlikle öneririm düşünmeden alın, qp bilişim otulet stok takip edin 230 dan satılıyordu aylardır 5 gün oldu olmadı biteli

Ben 3 ay önce falan aldım 2. ayında orta tuş basmamaya başladı. 200 TL bişeye almıştım, almak isteyenler düşünsün.
NOT= orta tuşu sadece sekme kapatıp açmak için kullanıyordum max 1000 defa basmışımdır.

Ben 3 ay önce falan aldım 2. ayında orta tuş basmamaya başladı. 200 TL bişeye almıştım, almak isteyenler düşünsün.
NOT= orta tuşu sadece sekme kapatıp açmak için kullanıyordum max 1000 defa basmışımdır.
Evet kronik sorun ama her cihazda yaşanmıyor tamamen şans işi, sensör ve switch açısından fiyatına göre tercih edilebilir bence ama küçük olduğunu hesaba katmayı unutmayın 190 boyum var ellerim boyuma göre küçük ama ben de palm tutamam bu mouse u bilginiz olsun

• Beğen
Reaksiyonlar: isra
Güzel cihaz, ihtiyacı olan varsa kaçırmasın. 1 yıldan fazladır kullanıyorum, öneririm.

Ben daha az bastım ilk aydan bozulmuştu bazen çıkart tak yapınca bazende kendiliğinden düzeliyor bozuk dediğinizdede sert basınca tıklaması lazım bende öyle yani

• Beğen
Reaksiyonlar: isra
ben 200 liraya almıştım itopyadan 1 yıl 3 ay önce hala sağlam tavsiye ederim fareyi

viper mini 100 tl lik mouse malzeme ve tasarımı çok kötü Deathadder V2 Mini alın​

viper mini görmeden kesinlikle almayın pişman olursunuz​

3 ay önce HB den 240 tl ye aldım. Memnunum. Kalitesi de iyi bence. Boy 172. Elime tam oluyor.

340TL yi Allah için indirim adı altında paylaşmayın. 200TL lik mouse 340TL adı altında indirim olarak paylaşılıyor.

viper mini 100 TL lik mouse malzeme ve tasarımı çok kötü Deathadder V2 Mini alın​

tasarımının neresi kötü her mouseyi palm tutmaya çalışıyosan sana g pro x bile kötü gelir. deathadder v2 miniyle aynı kaplamayı kullanıyorlar ikisininde malzeme kalitesi eşit seviyede ne anlatıyosun
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ben daha az bastım ilk aydan bozulmuştu bazen çıkart tak yapınca bazende kendiliğinden düzeliyor bozuk dediğinizdede sert basınca tıklaması lazım bende öyle yani
bendede scroll aşağı çekince yukarı gidiyordu içini açıp temizlemeyi denedim %90 oranda düzeldi belki seninkide düzelir

viper mini 100 TL lik mouse malzeme ve tasarımı çok kötü Deathadder V2 Mini alın​

Ne alaka yok tasarımı kötüymüş :D Birisi simetrik diğeri ergonomik fare zaten aralarında fark yok özellik olarak. Tasarım da kötü falan da değil.

tasarımının neresi kötü her mouseyi palm tutmaya çalışıyosan sana g pro x bile kötü gelir. deathadder v2 miniyle aynı kaplamayı kullanıyorlar ikisininde malzeme kalitesi eşit seviyede ne anlatıyosun
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bendede scroll aşağı çekince yukarı gidiyordu içini açıp temizlemeyi denedim %90 oranda düzeldi belki seninkide düzelir
Razer Türkiye servisi bu kadar umursamaz olmasa değişime göndermeyi düşünüyorum ama 2-3 hafta bekleyip elimdeki üründen olmak istemiyorum çünkü sonuca ulaşmayacağı kesin sırf bu yüzden klavyemi garantiye göndermemiştim razer gibi global bir markanın bu duruma tepkisiz kalması hoş değil

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,218,272
Üyeler
197,420
Son üye
halil9275
Geri