15 yaşımda fitness a gideceğim

Emin58

80+
Reaksiyon skoru
5
Yaş 15

Boy 175.

Kilo 50.

Fitness a gideceğim ama bu kilo ile gidilir i bilmiyorum 3 gündür sıkı yiyorum ve 1 ay daha devam edeceğim günlük 2500 2300 kalori alıyorum sizce 1 ayda kaç kilo alırım ve hemen mi başlaya yım yoksa bekleyip mi başlayayım.

Yaş 15

Boy 175.

Kilo 50.

Fitness a gideceğim ama bu kilo ile gidilir i bilmiyorum 3 gündür sıkı yiyorum ve 1 ay daha devam edeceğim günlük 2500 2300 kalori alıyorum sizce 1 ayda kaç kilo alırım ve hemen mi başlaya yım yoksa bekleyip mi başlayayım.
kilo almak istiyorsan 3000 üstü alman gerek bir insan günde 2000-3000 kalori yakar sen zaten spor da yapınca daha çok yakarsın

Hem kilo almak hem de kas yapmak istiyorsan 3000 kalori üstü almalısın

kilo almak istiyorsan 3000 üstü alman gerek bir insan günde 2000-3000 kalori yakar sen zaten spor da yapınca daha çok yakarsın
Knk ben günlük 1 5 km yol yürüyorum sade okul ondan sonra full evdeyim benim yakacağım max kalori 300 dür

Yaş 15

Boy 175.

Kilo 50.

hemen başlayabilirsin, büyük ihtimalle vücud tipin ektomorf dur. yağ oranın düşüktür, ve yağ alamazsın, kas kütlenide arttırman için fitness'a gitmen lazım, sağlam beslenerek ve sağlam bir antreman yaparak 2-3 yıl içinde iyi yerlere gelebilirsin.

haftada 3-5 gün sporla birlikte ortalama 2400-2500 kalorinin üzeirnde aldığın sürece kilo alırsın 3000 lere yaklaşırsan daha hızlı kilo alırsın tabi

Günlük kalorini bu siteden hesapla https://gunluk-kalori-ihtiyaci.hesaplama.net/hesaplama.do
Günlük kalorinin üstüne +400 koy o kalori çerçevesinde beslen temiz şeylerden karşıla o kaloriyi karbonhidrat için haşlanmış patates makarna pirinç bulgur. Protein olarak et tavuk yumurta iyidir. Kilo alacam diye pis şeyler yeme sabret çok yağlanmadan kg alırsın.

Yaş 15

Boy 175.

Kilo 50.

Spora git gittikçe daha çok yiyeceksin daha çok kilo alacaksın. Ben spora gidince kilo alıyorum ve çoğu kişi öyledir

3k kalori alman lazım okula falan sürekli yemek götür eve gelince ye spordan önce ye gelince ye akşam yemeği ye ne bulursan ye fakat cipsten uzak dur hayvan gibi ye hayvan gibi bas

Yaş 15

Boy 175.

Kilo 50.

dostum sana en güzel önerim , bu işi yapan spor salonunda hocalar ve , vücuduna göre beslenmeni ayarlayan diyetisyenler var... burda hiç zaman harcama.

Geri