5800x3d veya ryzen 7000 serisi veyaa 13. Nesil Intel al.Merhabalar volarant ve PUBG oyunları için işlemci alacağım, ikisi arasında kaldım, fps değerlerinde 5800x3d daha önde duruyor, hangisini almalıyım sizce
o kadar param yok. 8 bin TL bütçe ayırdım işlemciye5800x3d veya ryzen 7000 serisi veyaa 13. Nesil Intel al.
Bence 13. Nesil Intel al.
ya almışken tam alayım diyorum, yani ben aslında tesadüfen baktım 5800x3d ye çoğu oyunda daha pahalı olan işlemcilere ya kafa tutuyor ya geçiyor, fps değerleri olarak güzel sadece bilgim yok. bilen arkadaşların tercihi ne yönde olur diye merak ederim, teşekkür ederim, benimde aklımda bu işlemci varPUBG ve Valo için bu kadar güçlü işlemciler almak bana mantıklı gelmiyor ama ikisi arasında ben olsam R7 5800X 3D V-cache alırdım.
Usta 8k bütçe ayırdın da bunun anakartı,Rami var.Onu ne yapacaksın?o kadar param yok. 8 bin TL bütçe ayırdım işlemciye![]()
ben 8k ya alırımUsta 8k bütçe ayırdın da bunun anakartı,Rami var.Onu ne yapacaksın?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Hem 5800x3d 10k
Tamam alabiliyorsan sıkıntı yok.Ama dediğim gibi anakartı Rami ne yapacaksın?Onlar da işlemciye göre değişiyorben 8k ya alırımmardinli olunca alıyorsun kardeşim .p