Pcoll
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 667
razer viper var bende onu kullanıyorum acaba o kac gram bir bakabilirmisin ben bulamıyorumda102 gram
razer viper var bende onu kullanıyorum acaba o kac gram bir bakabilirmisin ben bulamıyorumda102 gram
%100 ağır gelicektir size bu arada önceden uyarayım.razer viper var bende onu kullanıyorum acaba o kac gram bir bakabilirmisin ben bulamıyorumda
Düz viper değil mi mini felan değil?razer viper var bende onu kullanıyorum acaba o kac gram bir bakabilirmisin ben bulamıyorumda
asus rog gladıus 2 almıstım ağır diye geri vermiştim bunuda iptal ettim ağır mouse kullanamıyorum sağol bilgiler için teşkkürler%100 ağır gelicektir size bu arada önceden uyarayım.
Razer Viper ağırlığı: 69 Gram
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Düz viper değil mi mini felan değil?
Mini ise: 62 Gram
düz viper mini değil%100 ağır gelicektir size bu arada önceden uyarayım.
Razer Viper ağırlığı: 69 Gram
Düz viper değil mi mini felan değil?
Mini ise: 62 Gram
gladius 2 bence fiyatını hak etmiyorasus rog gladıus 2 almıstım ağır diye geri vermiştim bunuda iptal ettim ağır mouse kullanamıyorum sağol bilgiler için teşkkürler
düz viper mini değil
Rica ederim kullanamıyorsanız iyi bir karar olmuş sizin adınıza başka mouseler olursa aklınızda bana sormaktan çekinmeyin.asus rog gladıus 2 almıstım ağır diye geri vermiştim bunuda iptal ettim ağır mouse kullanamıyorum sağol bilgiler için teşkkürler
düz viper mini değil
Tuğla alıyorsun çünkü bu devirde 70 gram üstü mouse tuğladır. (Benim görüşüm)gladius 2 bence fiyatını hak etmiyor
evet bir yerden sonra çok yoruyor ve basış hissiyatını beğenmedimRica ederim kullanamıyorsanız iyi bir karar olmuş sizin adınıza başka mouseler olursa aklınızda bana sormaktan çekinmeyin.
Tuğla alıyorsun çünkü bu devirde 70 gram üstü mouse tuğladır. (Benim görüşüm)