Haydoisback
80+
- Reaksiyon skoru
- 1
Fotoğraftaki özelliği taşıyan bilgisayar oyun ve yayın için sıkıntı çıkarır mı 2.el alacağım ve fazlada bilgisayar parçalarından anlamıyorum yardımcı olursanız sevinirim.
BütçeFotoğraftaki özelliği taşıyan bilgisayar oyun ve yayın için sıkıntı çıkarır mı 2.el alacağım ve fazlada bilgisayar parçalarından anlamıyorum yardımcı olursanız sevinirim.
çıkartıryayın için sıkıntı
Bütçe?Fotoğraftaki özelliği taşıyan bilgisayar oyun ve yayın için sıkıntı çıkarır mı 2.el alacağım ve fazlada bilgisayar parçalarından anlamıyorum yardımcı olursanız sevinirim.
Simdi gördüm aslinda bu fiyata alınabilir ama sizin işinizi gormeyebilir
Bütçe?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Rami 16 ya cikarmaniz gerekecek ssdyi en az 500gb yapmaniz gerekecek yani pek de iyi bir fiyat kalmıyorBütçe?
Onları ilerleyen zamanda değiştirme gibi bir durum olur ama şuanlik sıkıntı cikaracaksa gerek yok Yeni sistem bekleyeceğizRami 16 ya cikarmaniz gerekecek ssdyi en az 500gb yapmaniz gerekecek yani pek de iyi bir fiyat kalmıyor
10.500 TL ye ilanda 3050 sistemim var , düşünürsen yaz dostum . Her anlamda bu sistemden daha iyi ....Onları ilerleyen zamanda değiştirme gibi bir durum olur ama şuanlik sıkıntı cikaracaksa gerek yok Yeni sistem bekleyeceğiz
Baltalamak istemiyorum ama zaten 0lari o kadar 3050 sistemlerin10.500 TL ye ilanda 3050 sistemim var , düşünürsen yaz dostum . Her anlamda bu sistemden daha iyi ....
Bu fiyata alınmaz sistemden anlamıyorsun senBütçe?