MR EE
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 3,182
Hala alınır mı? Muadili var mı? Ek olarak mouse da önerir misiniz? Solak olduğum için simetrik olması lazım. Teşekkürler.
alınır ama ben rk61 alırdım mouse için bütçe ne kadarHala alınır mı? Muadili var mı? Ek olarak mouse da önerir misiniz? Solak olduğum için simetrik olması lazım. Teşekkürler.
katar pro xt veya viper mini alinabilir300-400
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Numpad benim için şart.
Hem de öyle bi alınır kiHala alınır mı? Muadili var mı? Ek olarak mouse da önerir misiniz? Solak olduğum için simetrik olması lazım. Teşekkürler.
Linkteki klavyede shift tuşu büyük. Sizdekinde küçük. Neden acaba bilginiz var mı?Hem de öyle bi alınır ki![]()
bende büyükten küçüğe geçmiştim ama alışılınıyor yaLinkteki klavyede shift tuşu büyük. Sizdekinde küçük. Neden acaba bilginiz var mı?
Sırf bu yüzden Asus k3 klavyemi sattım.
Valla yeni farkettim ama bi etkisi yok bana göre, o shift tuşunu da baya kullanıyorum fps oyunlarındaLinkteki klavyede shift tuşu büyük. Sizdekinde küçük. Neden acaba bilginiz var mı?
Sırf bu yüzden Asus k3 klavyemi sattım.
Ben alışamadım. Görselde ki ile içinden çıkan neden farklı ben bunu merak ediyorum.Valla yeni farkettim ama bi etkisi yok bana göre, o shift tuşunu da baya kullanıyorum fps oyunlarında