Arkadaşlar bana eufi ve format için yardımcı olabilecek varmı ?

İnternetten değilde Flash bellek ile güncellemen daha iyi olur. (İnternetten kastın formattan sonra indirip kurmak ise olur.)
Şuan flaşta windows iso su varya reis onu kurayım sonra silip bios dosyalarını atarım

Ben attım şimdi formatı da 5 dk da attı hazırlanıyor yazısı var ekranda bu kadar hızlı mı atıyor ya

Format bitti şimdi ne yapmam lazım biosta herhangi bir şey yada yüklemem gereken bir şey var. Mı
Ekran Kartı sürücüsünü yükle, anakart chipsetini yükle, LAN ve AUDİO sürücülerini yükle. Bunları yaptıktan sonra Windows Update üstünden sürücüleri güncelleştir. BİOS güncellemen varsa onu yap.

Ekran Kartı sürücüsünü yükle, anakart chipsetini yükle, LAN ve AUDİO sürücülerini yükle. Bunları yaptıktan sonra Windows Update üstünden sürücüleri güncelleştir. BİOS güncellemen varsa onu yap.
chipset ve bios sürücüsünü indirdim sitesinden bulup direk yüklüyormuyum böyle usb felan atma var mı

Sadece BİOS için gerekli direk yükseltme yoksa.
usb ile nasıl yapacagımı bilmiyorum ama ben yardımcı olurmusun indirdim dosya farklı gözüküyor direk yükseltme yok gibi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,543
Üyeler
192,746
Son üye
SomeI
Geri