Metro Exodus kasma problemi

Wane

80+
Reaksiyon skoru
30
Arkadaşlar RX 6500XT i3 10100F var ultrada 19 20 FPS alıyorum orta ayarlarda yüksekte düşükte de aynı anlamadım sebebi nedir yardımcı olursanız çok sevinirim

Sanırım işlemci yetmiyor o zaman? Ne kadar ram var sistemde?

metro exodus ağır bir oyun fakat düşük ayarlarda da aynısını alıyosan başka bir problem var RAM ne kadar mesela

Sanırım işlemci yetmiyor o zaman? Ne kadar ram var sistemde?
Ne alakası var bu işlemci ekran kartını rahat besler. Ekran kartının driverini silip stabil bir sürüm kurarmisin dostum?

Ne alakası var bu işlemci ekran kartını rahat besler. Ekran kartının driverini silip stabil bir sürüm kurarmisin dostum?
sorunu buldum sanırım, işlemcim i3 10100f bu arada. Sorun Enc versiyonunun Raytracingden dolayı asla FPS'in artmıyor. Enhanced Edition RayTracing açık bir şekilde geliyor ve kapatamıyormuşsun

Arkadaşlar RX 6500XT i3 10100F var ultrada 19 20 FPS alıyorum orta ayarlarda yüksekte düşükte de aynı anlamadım sebebi nedir yardımcı olursanız çok sevinirim
Oyun Ağır Ve Optimizasyonu leş ayarları düşürün oynayamazsınız çok zor

Oyun Ağır Ve Optimizasyonu leş ayarları düşürün oynayamazsınız çok zor
Sorun Enc versiyonunun Raytracingden dolayı asla FPS'in artmıyor. Enhanced Edition RayTracing açık bir şekilde geliyor ve kapatamıyormuşsun

sorunu buldum sanırım, işlemcim i3 10100f bu arada. Sorun Enc versiyonunun Raytracingden dolayı asla FPS'in artmıyor. Enhanced Edition RayTracing açık bir şekilde geliyor ve kapatamıyormuşsun
Raytracing kapatılmıyo o oyundan malesef

• Beğen
Reaksiyonlar: Wane

Cümlenin sonunda ki soru işaretini görmedin sanırım?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,176,513
Üyeler
186,742
Son üye
BEsim7753
Geri