16 rammetro exodus ağır bir oyun fakat düşük ayarlarda da aynısını alıyosan başka bir problem var RAM ne kadar mesela
Ne alakası var bu işlemci ekran kartını rahat besler. Ekran kartının driverini silip stabil bir sürüm kurarmisin dostum?Sanırım işlemci yetmiyor o zaman? Ne kadar ram var sistemde?
sorunu buldum sanırım, işlemcim i3 10100f bu arada. Sorun Enc versiyonunun Raytracingden dolayı asla FPS'in artmıyor. Enhanced Edition RayTracing açık bir şekilde geliyor ve kapatamıyormuşsunNe alakası var bu işlemci ekran kartını rahat besler. Ekran kartının driverini silip stabil bir sürüm kurarmisin dostum?
Oyun Ağır Ve Optimizasyonu leş ayarları düşürün oynayamazsınız çok zorArkadaşlar RX 6500XT i3 10100F var ultrada 19 20 FPS alıyorum orta ayarlarda yüksekte düşükte de aynı anlamadım sebebi nedir yardımcı olursanız çok sevinirim
Sorun Enc versiyonunun Raytracingden dolayı asla FPS'in artmıyor. Enhanced Edition RayTracing açık bir şekilde geliyor ve kapatamıyormuşsunOyun Ağır Ve Optimizasyonu leş ayarları düşürün oynayamazsınız çok zor
Raytracing kapatılmıyo o oyundan malesefsorunu buldum sanırım, işlemcim i3 10100f bu arada. Sorun Enc versiyonunun Raytracingden dolayı asla FPS'in artmıyor. Enhanced Edition RayTracing açık bir şekilde geliyor ve kapatamıyormuşsun
Ne alakası var bu işlemci ekran kartını rahat besler. Ekran kartının driverini silip stabil bir sürüm kurarmisin dostum?