Erol Saral
80+
- Reaksiyon skoru
- 6
Arkadaşlar eve pc için servis çağırıcam güvenilir kaliteli bildiğiniz firma var mı ?
Sorun nedir öncelikleArkadaşlar eve pc için servis çağırıcam güvenilir kaliteli bildiğiniz firma var mı ?
Sorun nedir öncelikle
Hangi şehirdesin
Arkadaşlar inşallah çözersiniz sorunum pc yeni topladım 2 gün önce her şey sıfır çalıştırıyorum anakartımda cpu ışığım yanıyor ve monitöre görüntü gelmiyor kaç gündür lütfen yardım edin çok para harcadım bunun için.Sorunu iletirseniz burdan çözebiliriz diye umuyorum.
Cpu doğru montajlanmışmıArkadaşlar inşallah çözersiniz sorunum pc yeni topladım 2 gün önce her şey sıfır çalıştırıyorum anakartımda cpu ışığım yanıyor ve monitöre görüntü gelmiyor kaç gündür lütfen yardım edin çok para harcadım bunun için.
Alıntıyı görüntüle
Kendinmi topladınArkadaşlar inşallah çözersiniz sorunum pc yeni topladım 2 gün önce her şey sıfır çalıştırıyorum anakartımda cpu ışığım yanıyor ve monitöre görüntü gelmiyor kaç gündür lütfen yardım edin çok para harcadım bunun için.
Alıntıyı görüntüle
Evet 2 3 kere süktüm çipleri baktım mikroskopla hiç bir sorun yokCpu doğru montajlanmışmı
Bu arada sistemin nedir
EvetKendinmi topladın
İstanbulHangi ildesin
Sorun nedir bakabilirim bendeİstanbul
Yukarda yazıyorSorun nedir bakabilirim bende
Tek ram kanalın da çalıştırmayı denediniz mi 1 ve 2. slotta tekil olarak?Yukarda yazıyor
Hayır ama ramde sıkıntı yok bence işlemci ışığı yanıyor çünküTek ram kanalın da çalıştırmayı denediniz mi 1 ve 2. slotta tekil olarak?