❌İndirim Bitti! GÜMRÜK SORUNU için güncelleme 🔥 Mekanik klavyeler 112-165 TL 🔥🔥🔥 HK Gaming Puding Tuş Takımı - 113 TL 🔥

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Klavyenin bazı tuşları basmıyor bana da lazımdı ama sağolsun arkadaşlar beşer beşer almış
dimi ya, dandik bir klavye kullanıyorum 2 yıldır, ihtiyacım vardı, öyle 500-1000tl'de vermek istemiyordum.
sağolsunlar.

Peki hocam tuş takımı örnek veriyorum siyah klavyem var onun üstündeki tuşlara takıp tuş rengi değiştirmeyi mi sağlıyor?
klavyenin swleri ile uyum ile ise evet

Stok geliyor mu arkadaşlar? Kalvye ihtiyacım var yarım saattir f5 atıyorum ancak yok şu anda galiba. Keşke bir saat daha geç uyusaydım. Kafama tüküriim.

Stok geliyor mu arkadaşlar? Kalvye ihtiyacım var yarım saattir f5 atıyorum ancak yok şu anda galiba. Keşke bir saat daha geç uyusaydım. Kafama tüküriim.
satıcı buradan biri değil ki sana net bir cevap versin

Arkadaşlar ben de alamadım ve gerçekten almak isterdim. Ama gördüğünüz gibi çoklu alanlara ne kızıyorum ne küfür ediyorum. Geçen harddiskte çoklu aldım diye bir dünya küfür ve linç yedim. Adam indirim yakalamış istediği adette alır kimse bir şey diyemez. Napalım bu da bizim nasibimiz değilmiş. Hayırlı olsun alan herkese.

Arkadaşlar klavyeyi kaçırsanız bile mouseyi kaçırmayın sakın. 3360 sensor kullanıyor pixartın en gelişmiş sensörlerinden birisi ben 2 tane aldım mouseden en kötü beğenmezseniz satarsınız veya köşede durur

bi arkadaş almıştı forumdan buna benzer keycaps çok güzel duruyordu nickini unuttum :kekw:

Arkadaşlar klavyeyi kaçırsanız bile mouseyi kaçırmayın sakın. 3360 sensor kullanıyor pixartın en gelişmiş sensörlerinden birisi ben 2 tane aldım mouseden en kötü beğenmezseniz satarsınız veya köşede durur
bende suan para eksikligi oldugundan alamiyorum ya, 2-3 güne bitermi acaba?

Satamazlar da kullanmak için alınır switchi kailh gm8.0 ile değişip
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Stok kalırda indirim biter.

indirim birkaç saate biter. istersen senin yerine alıp ankarada elden teslim edebilirim ek ücret istemiyorum nerde oturuyorsun

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,286
Üyeler
190,721
Son üye
Scobyduu
Geri