Tilsch
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 618
Peki hocam tuş takımı örnek veriyorum siyah klavyem var onun üstündeki tuşlara takıp tuş rengi değiştirmeyi mi sağlıyor?Klavye olanda var tuş takımı olanda
Peki hocam tuş takımı örnek veriyorum siyah klavyem var onun üstündeki tuşlara takıp tuş rengi değiştirmeyi mi sağlıyor?Klavye olanda var tuş takımı olanda
dimi ya, dandik bir klavye kullanıyorum 2 yıldır, ihtiyacım vardı, öyle 500-1000tl'de vermek istemiyordum.Klavyenin bazı tuşları basmıyor bana da lazımdı ama sağolsun arkadaşlar beşer beşer almış
klavyenin swleri ile uyum ile ise evetPeki hocam tuş takımı örnek veriyorum siyah klavyem var onun üstündeki tuşlara takıp tuş rengi değiştirmeyi mi sağlıyor?
Daha gelmez gibiStok geliyor mu arkadaşlar? Kalvye ihtiyacım var yarım saattir f5 atıyorum ancak yok şu anda galiba. Keşke bir saat daha geç uyusaydım. Kafama tüküriim.
Aynen bende öyle düşünüyorum muhtemelen kaçırdık.Daha gelmez gibi
satıcı buradan biri değil ki sana net bir cevap versinStok geliyor mu arkadaşlar? Kalvye ihtiyacım var yarım saattir f5 atıyorum ancak yok şu anda galiba. Keşke bir saat daha geç uyusaydım. Kafama tüküriim.
bende suan para eksikligi oldugundan alamiyorum ya, 2-3 güne bitermi acaba?Arkadaşlar klavyeyi kaçırsanız bile mouseyi kaçırmayın sakın. 3360 sensor kullanıyor pixartın en gelişmiş sensörlerinden birisi ben 2 tane aldım mouseden en kötü beğenmezseniz satarsınız veya köşede durur
Satamazlar da kullanmak için alınır switchi kailh gm8.0 ile değişipArkadaşlar klavyeyi kaçırsanız bile mouseyi kaçırmayın sakın. 3360 sensor kullanıyor pixartın en gelişmiş sensörlerinden birisi ben 2 tane aldım mouseden en kötü beğenmezseniz satarsınız veya köşede durur
Stok kalırda indirim biter.bende suan para eksikligi oldugundan alamiyorum ya, 2-3 güne bitermi acaba?
indirim birkaç saate biter. istersen senin yerine alıp ankarada elden teslim edebilirim ek ücret istemiyorum nerde oturuyorsunbende suan para eksikligi oldugundan alamiyorum ya, 2-3 güne bitermi acaba?