RX 6700 XT NASIL TAKILIR

theasff

80+
Reaksiyon skoru
13
arkadaslar ben buraya vida yapmasam ne olur vidasini bulamiyorum? kendim mi koyucam
IMG_20221015_151421.jpg

Vida yapmazsan olmaz hocam kart çok ağır zaten en kötü bir hırdavatcıdan bilgisayarcıdan alıverin.

ekran kartını 2. el falan mı aldın yanında vida gelmiyor mu

Ekran kartı kutusundan vida çıkmaz zaten. Kasadan çıkar bu tarz vidalar.

Ekran kartının çıkışlarının denk geldiği yerde kasanın braketleri olur normal şartlarda. O brakette vida ile takılır orada. Braketi çıkarıp ekran kartının vida noktası ile braket alanına sabitleyeceksiniz. Ama yoksa dedikleri gibi iki üç vida temin etmeye çalışın hocam.

Düzeltme: braket oraya hali hazırda vida ile sabittir. Braketi çıkarıp, braket ile çıkan vidayı ekran kartını sabitleyeceksiniz.

Kasa ve anakart kutusuna bakınız vida için.
O vida olmazsa titreşim ve ağırlık nedeniyle zarar verebilir PC ye.

Ekran kartının çıkışlarının denk geldiği yerde kasanın braketleri olur normal şartlarda. O brakette vida ile takılır orada. Braketi çıkarıp ekran kartının vida noktası ile braket alanına sabitleyeceksiniz. Ama yoksa dedikleri gibi iki üç vida temin etmeye çalışın hocam.

Düzeltme: braket oraya hali hazırda vida ile sabittir. Braketi çıkarıp, braket ile çıkan vidayı ekran kartını sabitleyeceksiniz.
Bir çok kasa da üstünde gelmiyor hocam bende de yoktu kasayla poşetli geldi arkadaş kaybettiyse almaktan başka çaresi yok gibi.

braket bu mu?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bir çok kasa da üstünde gelmiyor hocam bende de yoktu kasayla poşetli geldi arkadaş kaybettiyse almaktan başka çaresi yok gibi.
?? bunlar mi

Ekler

• IMG_20221015_152656.jpg
    IMG_20221015_152656.jpg
    818.9 KB · Hit: 32
  • IMG_20221015_152810.jpg
    IMG_20221015_152810.jpg
    1.1 MB · Hit: 29
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular