Hocam ben Türk Telekom Fiber hizmeti kullanıyorum aylık 25 tl modem kirası ödüyorum verdikleri modem çok dandik doğru düzgün çekmiyor bile sinyal güçlendirici ile sorun düzeliyor ancakmillenicom 145tl(20 TL modem kiralama ücreti) 100mbps +180 TL kurulum ücreti 3 ay 205tl sonra 145tl
netspeed 159tl her şey içinde kodla 10 TL indirim alabiliyormuşssun 149tl
hangisini tercih etmek mantıklı
verdikleri modem 5ghz wifi ile geliyor eve geçince fotoğraf atarımHocam ben Türk Telekom Fiber hizmeti kullanıyorum aylık 25 TL modem kirası ödüyorum verdikleri modem çok dandik doğru düzgün çekmiyor bile sinyal güçlendirici ile sorun düzeliyor ancak
Millenicom
mu netspeed mi bilemem ama verdikleri modem çok önemli o modemi araştırıp ona göre bir seçim yap yoksa hem pişman olursun hemde sinyal güçlendiric almak zorunda kalırsın sinyal güçlendricde 430 TL
Sağlayıcıların modemini almanı tavsiye etmem kendin ayreten al ve millenicom modemlerini hiç tercih etmiyorlardı.millenicom 145tl(20 TL modem kiralama ücreti) 100mbps +180 TL kurulum ücreti 3 ay 205tl sonra 145tl
Netspeed Fiber kullanıyorum, kuruluma Türk Telekom ekibi geldi ve size verilen modemin aynısını verdiler. (DGW 900)Hocam ben Türk Telekom Fiber hizmeti kullanıyorum aylık 25 TL modem kirası ödüyorum verdikleri modem çok dandik doğru düzgün çekmiyor bile sinyal güçlendirici ile sorun düzeliyor ancak
Millenicom
mu netspeed mi bilemem ama verdikleri modem çok önemli o modemi araştırıp ona göre bir seçim yap yoksa hem pişman olursun hemde sinyal güçlendiric almak zorunda kalırsın sinyal güçlendricde 430 TL
Başvururken herhangi bir netspeed kullanıcısının referans kodunu giriyorsun hem ona indirim hem sana indirim oluyor galiba.netspeed 10 TL indirim kodu ne oluyor bilen var mı
millenicom 170tl oldu.millenicom 145tl(20 TL modem kiralama ücreti) 100mbps +180 TL kurulum ücreti 3 ay 205tl sonra 145tl
forum.donanimarsivi.com
Yeni bağlatanlar için bu fiyat geçerli değil.