Hocam güzel bir masaüstü setupu kurmak istiyorum daha önce porgenin rgb düz siyah versiyonunu kullanıyordum hem daha büyük hemde ekipmanları beyaza çevirdiğimden mousepad değiştireceğim.Öneriniz var mıdır burdan ? Mavi bir renk almayı düşünüyorum birde masadan 3cm kadar taşıcak ama sorun olur mu ?Porge'nin mousepadini 2 yıl kadar kullanmıştım. Baskı kalitesi ve malzeme kalitesi fiyatına göre gayet iyiydi. Ama kullandıkça desen renginde solma meydana geliyor. Bu fiyata doğal aslında. Xrades'in de pek bir farkı yok. Bu bütçede alacaksan düz renk veya daha düz desenlileri tercih edebilirsin bence.
bunun hyperbeast olanı çok güzelmiş renkte zamanla solma olur mu veya oluyor mu? 150 lira çok ucuz ayrıca almayı düşünüyorum çünkü.![]()
Xrades Mousepad 90x40 Siyah XXL Gaming Oyuncu Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Mousepad 90x40 Siyah XXL Gaming Oyuncu yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. - Trendyolwww.trendyol.com
Çok güzel desenler var fakat renk solmasından dolayı önermek istemiyorum açıkçası. Siz zevkinize göre tercih edin hocam. Solma önemli değil derseniz herhangi birini önemli derseniz de bu tarz bir şey tercih edebilirsiniz. Hyperbeast modelini kullanmıştım. Önce 70x30 sonra 90x40 modelini aldım. 70x30'u 2 yıl kadar kullandıktan sonra yenisiyle arasında epey bir renk farkı vardı. Tekrar söyleyeyim bu bütçedeki ürünlerde çok doğal bir durum.Hocam güzel bir masaüstü setupu kurmak istiyorum daha önce porgenin rgb düz siyah versiyonunu kullanıyordum hem daha büyük hemde ekipmanları beyaza çevirdiğimden mousepad değiştireceğim.Öneriniz var mıdır burdan ? Mavi bir renk almayı düşünüyorum birde masadan 3cm kadar taşıcak ama sorun olur mu ?
Arama Sonuçları - Trendyol
SevdiÄin markaların yeni sezon ürünleri ve kampanya fırsatları Trendyolâda!www.trendyol.com
5 aydır kullanıyorum ve herhangi bir şekilde solma, yıpranma vb. bir durum olmadı. Çok memnunum, bir daha mousepad alacak olsam yine bunu alırım.bunun hyperbeast olanı çok güzelmiş renkte zamanla solma olur mu veya oluyor mu? 150 lira çok ucuz ayrıca almayı düşünüyorum çünkü.
Solma önemli değil hocam sizce hangi model beyaz ekipmanla güzel gider ?Çok güzel desenler var fakat renk solmasından dolayı önermek istemiyorum açıkçası. Siz zevkinize göre tercih edin hocam. Solma önemli değil derseniz herhangi birini önemli derseniz de bu tarz bir şey tercih edebilirsiniz. Hyperbeast modelini kullanmıştım. Önce 70x30 sonra 90x40 modelini aldım. 70x30'u 2 yıl kadar kullandıktan sonra yenisiyle arasında epey bir renk farkı vardı. Tekrar söyleyeyim bu bütçedeki ürünlerde çok doğal bir durum.
Bu ikisi hoş durur bence. Hyperbeast modeli varken bende de beyaz ekipman vardı hyper deseni ekipmanların önüne geçiyordu. Bu tarz koyu tonların hakim olduğu çok da göz yormayan modelleri tercih edebilirsin. Beyaz eminim güzel durur.Solma önemli değil hocam sizce hangi model beyaz ekipmanla güzel gider ?
3 yıl porge kullandım fiyatına göre mükemmelMerhabalar 90x40 uygun fiyatlı güzel desenli beyaz ekipmanlara uyacak bir mouse pad önerebilir misiniz ? Porge veya xrades düşünüyorum.