90x40 MousePad Önerisi

eyupefe3

80+ Gold
Reaksiyon skoru
3,891
Merhabalar 90x40 uygun fiyatlı güzel desenli beyaz ekipmanlara uyacak bir mouse pad önerebilir misiniz ? Porge veya xrades düşünüyorum.

Son düzenleme:
Porge'nin mousepadini 2 yıl kadar kullanmıştım. Baskı kalitesi ve malzeme kalitesi fiyatına göre gayet iyiydi. Ama kullandıkça desen renginde solma meydana geliyor. Bu fiyata doğal aslında. Xrades'in de pek bir farkı yok. Bu bütçede alacaksan düz renk veya daha düz desenlileri tercih edebilirsin bence.

Porge'nin mousepadini 2 yıl kadar kullanmıştım. Baskı kalitesi ve malzeme kalitesi fiyatına göre gayet iyiydi. Ama kullandıkça desen renginde solma meydana geliyor. Bu fiyata doğal aslında. Xrades'in de pek bir farkı yok. Bu bütçede alacaksan düz renk veya daha düz desenlileri tercih edebilirsin bence.
Hocam güzel bir masaüstü setupu kurmak istiyorum daha önce porgenin rgb düz siyah versiyonunu kullanıyordum hem daha büyük hemde ekipmanları beyaza çevirdiğimden mousepad değiştireceğim.Öneriniz var mıdır burdan ? Mavi bir renk almayı düşünüyorum birde masadan 3cm kadar taşıcak ama sorun olur mu ?

xrades, klasse, porgedan en çok hoşunuza gideni alabilirsiniz kaliteli aynı hemen hemen

Hocam güzel bir masaüstü setupu kurmak istiyorum daha önce porgenin rgb düz siyah versiyonunu kullanıyordum hem daha büyük hemde ekipmanları beyaza çevirdiğimden mousepad değiştireceğim.Öneriniz var mıdır burdan ? Mavi bir renk almayı düşünüyorum birde masadan 3cm kadar taşıcak ama sorun olur mu ?
Çok güzel desenler var fakat renk solmasından dolayı önermek istemiyorum açıkçası. Siz zevkinize göre tercih edin hocam. Solma önemli değil derseniz herhangi birini önemli derseniz de bu tarz bir şey tercih edebilirsiniz. Hyperbeast modelini kullanmıştım. Önce 70x30 sonra 90x40 modelini aldım. 70x30'u 2 yıl kadar kullandıktan sonra yenisiyle arasında epey bir renk farkı vardı. Tekrar söyleyeyim bu bütçedeki ürünlerde çok doğal bir durum.

bunun hyperbeast olanı çok güzelmiş renkte zamanla solma olur mu veya oluyor mu? 150 lira çok ucuz ayrıca almayı düşünüyorum çünkü.
5 aydır kullanıyorum ve herhangi bir şekilde solma, yıpranma vb. bir durum olmadı. Çok memnunum, bir daha mousepad alacak olsam yine bunu alırım.

Çok güzel desenler var fakat renk solmasından dolayı önermek istemiyorum açıkçası. Siz zevkinize göre tercih edin hocam. Solma önemli değil derseniz herhangi birini önemli derseniz de bu tarz bir şey tercih edebilirsiniz. Hyperbeast modelini kullanmıştım. Önce 70x30 sonra 90x40 modelini aldım. 70x30'u 2 yıl kadar kullandıktan sonra yenisiyle arasında epey bir renk farkı vardı. Tekrar söyleyeyim bu bütçedeki ürünlerde çok doğal bir durum.
Solma önemli değil hocam sizce hangi model beyaz ekipmanla güzel gider ?

Solma önemli değil hocam sizce hangi model beyaz ekipmanla güzel gider ?
Bu ikisi hoş durur bence. Hyperbeast modeli varken bende de beyaz ekipman vardı hyper deseni ekipmanların önüne geçiyordu. Bu tarz koyu tonların hakim olduğu çok da göz yormayan modelleri tercih edebilirsin. Beyaz eminim güzel durur.

dün 1 sene olmuş hala kullanıyorum gayet güzel çok memnunum kaliteli ama beyaz olduğu için çay kahve döktüm gözüküyor biraz yıkadım çıktı çok çok az gözüküyor makineye atmamıştım o yüzden yani yıkanabiliyor da

Merhabalar 90x40 uygun fiyatlı güzel desenli beyaz ekipmanlara uyacak bir mouse pad önerebilir misiniz ? Porge veya xrades düşünüyorum.
3 yıl porge kullandım fiyatına göre mükemmel

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,218,898
Üyeler
197,573
Son üye
Gzonarius37378
Geri