Şu anda bitmedi ama 2026'da bitmiş olacak. Taika Waititi gibi en hafif tabirle soytarı olan birini böyle köklü bir serinin yeni üçlemesi için seçtiklerini öğrendiğimde büyük hayal kırıklığına uğradım. Dave Floni gibi bir adam var elinin altında. Yeni filmlerini ona emanet etmek yerine gidip hayatında Star Wars bile izlememiş, ciddiyetsiz bir yönetmene teslim ediyorsun. Akıl alır gibi değil.Star wars sizce bitti mi? Yeni nesilde izleyen pek az kişi var ve miladını doldurduğu yorumlarını alıyorum her yerden. Bana göre efsane olan bir seri sizin düşünceniz nedir?
Umarım son üçleme gibi fiyasko olmaz. Bu yeni üçleme ile de artık bırakılsın 50 senelik seri.Şu anda bitmedi ama 2026'da bitmiş olacak. Taika Waititi gibi en hafif tabirle soytarı olan birini böyle köklü bir serinin yeni üçlemesi için seçtiklerini öğrendiğimde büyük hayal kırıklığına uğradım. Dave Floni gibi bir adam var elinin altında. Yeni filmlerini ona emanet etmek yerine gidip hayatında Star Wars bile izlememiş, ciddiyetsiz bir yönetmene teslim ediyorsun. Akıl alır gibi değil.
Bence fiyasko olacak.Umarım son üçleme gibi fiyasko olmaz. Bu yeni üçleme ile de artık bırakılsın 50 senelik seri.
Kesinlikle eski hissettirmiyor aksine gurur duyuyor ve eğleniyorsun. 4-5-6-1-2-3-7-8-9 şeklinde izlemeni öneririm yani filmlerin çıkış yıllarına göre.O sırada hiç bir filmini izlemeyen bn.İzlenirmi beyler sizce?İzleme sırası ve eski gelir diye kaygılarım var.
Sadece 9 film mi var?Kesinlikle eski hissettirmiyor aksine gurur duyuyor ve eğleniyorsun. 4-5-6-1-2-3-7-8-9 şeklinde izlemeni öneririm yani filmlerin çıkış yıllarına göre.