OUHasan
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 4,281
Selam dostlar nasılsınız? Beni sorarsanız, ben mükemmelim. İnanmıyorsanız @MematiBaş🚬'a sorabilirsiniz.
Birkaç aydır forumda sürekli bir arkadaşımızın geç kalmaktan yakındığını gördüm. Ve dedim ki neden el atmıyoruz. Biraz sonra anlatacaklarımı uygularsanız emin olun hiçbir zaman hiçbir yere geç kalmazsınız.
Lütfen anlatacaklarımı, "Yav, ne alaka?","Öyle saçmalık mı olur?" gibi sözler söylerek kestirip atmayın. Çünkü faydasını gerçekten göreceksiniz. İnanın ki düşündüğünüz kadar zor değil erken uyanmak.
Hemen birkaç tüyo vereyim;
Belki size mantıksız gelmiş olabilir. Ancak denemekten asla zarar gelmez. Lütfen bir şans verin. Ve yarın bana haber verin; başarabildiniz mi?
@Halsiz @Maykıl @Hudzell @The King of Comedy @Erda Yıldırım @2mApoo
Birkaç aydır forumda sürekli bir arkadaşımızın geç kalmaktan yakındığını gördüm. Ve dedim ki neden el atmıyoruz. Biraz sonra anlatacaklarımı uygularsanız emin olun hiçbir zaman hiçbir yere geç kalmazsınız.
Lütfen anlatacaklarımı, "Yav, ne alaka?","Öyle saçmalık mı olur?" gibi sözler söylerek kestirip atmayın. Çünkü faydasını gerçekten göreceksiniz. İnanın ki düşündüğünüz kadar zor değil erken uyanmak.
Hemen birkaç tüyo vereyim;
- Öncelikle uyanmak istediğiniz saati belirleyin. Örneğin, sabah kalktıktan sonra yemek, banyo, giyim, yol vs gibi ihtiyaçlar 2 saat sürüyor ve sizin okul veya işiniz saat 8'de başlıyor. Bu durumda sizin en geç saat 6'da uyanmanız gerekiyor.
- Akşam yatmadan hemen önce aklınızdan şunları geçirin. "Yarın yapmam gerek x işi için erken kalkmam lazım. Çünkü erken kalkıp o x işini hal edersem. Mutlu olurum"
- Yatağa girdikten sonra 3 kere derin nefes alın, aklınızı boşaltın. Hemen ardından, "Yarın x saatinde kendimi çok dinç ve enerjik bir şekilde hissederek kalktığım için şükürler olsun." diyin. Bunu bir kaç defa tekrarlayın.
- Sabah kalktığınız o x saatinde aklınıza ilk olarak tavana bakmayı getirin. 10 saniye tavana bakmak demek sizin uykunuzun tamamen yok olması demektir.
Belki size mantıksız gelmiş olabilir. Ancak denemekten asla zarar gelmez. Lütfen bir şans verin. Ve yarın bana haber verin; başarabildiniz mi?
@Halsiz @Maykıl @Hudzell @The King of Comedy @Erda Yıldırım @2mApoo
Son düzenleme: