- Reaksiyon skoru
- 290
- Bütçe
- 210
Kol bu birazdan sipariş vericem 2 sorum var.
1- Bu kol pc de çalışır demi driver ile felan
2- Bu kol alınır mı? alınmazsa önerebilirsiniz max bütçe 210 TL
Sence bu marka nasıl 1 2 aya bozulcak kadar dandik değil demi ve kablosuz kullanabiliyorsun demiYoutube da çeşitli videolar var bende kullanıyorum ps3 kolunu pcde
Evet izledim videosunu ama bir sorum o şekilde yapınca kablosuz olarak kullanabilirmiyimX360ce ve benzeri uygulamalar ile ds3 kolunu bilgisayara xbox 360 kolu olarak tanıtabilirsin. Bu işlemi yapmak çok basit ve kısa sürüyor ayrıca sadece bir kez yapıyorsun.
Eğer gamepad kablosuz destekliyorsa kullanabilirsin.Evet izledim videosunu ama bir sorum o şekilde yapınca kablosuz olarak kullanabilirmiyim
Evet destekliyor, Sence sony markası nasıl?Eğer gamepad kablosuz destekliyorsa kullanabilirsin.
Dostum umarım şaka yapıyorsundur, Sony zaten Psnin sahibiEvet destekliyor, Sence sony markası nasıl?
Hayır hocam o yüzden değil satıcıya sordum a kalite felan dedi yani yan sanayi oluyor o yüzden sordumDostum umarım şaka yapıyorsundur, Sony zaten Psnin sahibi![]()
Eğer ürün orjinal değilse kalitesi hakkında yorum yapamam.Hayır hocam o yüzden değil satıcıya sordum a kalite felan dedi yani yan sanayi oluyor o yüzden sordum
Hocam senide zamanından ettik bir şey daha sorucam Bu yanında gelecek şarj kablosu pc ye takınca şarj eder demiEğer ürün orjinal değilse kalitesi hakkında yorum yapamam.
Sorun yok hocam.Hocam senide zamanından ettik
Evet eder.Bu yanında gelecek şarj kablosu pc ye takınca şarj eder demi