Logitech DFGT İle Saracak Oyun Tavsiyesi

BeamNG indirimde 32 TL'ye düşüyor, şu anda 40 TL.
Assetto Corsa güzel olur şu anda 32 TL. Harita ve araba modlarıyla çok uzun süre oynanabilecek bir oyun.
İndirimlerde 30 TL'ye Forza Horizon 4 almayı düşünebilirsin, bütçene uygunsa 5'i de tercih edebilirsin.
İndirimde ETS 2 alabilirsin. Zamanında 10 TL'ye aldığım oyun şu anda 150 TL'ye satılıyor, üzücü.

Bende de DFGT var bu saydıklarımı oynuyorum. (FH 4 oynamadım, FH 5 oynuyorum)

BeamNG indirimde 32 TL'ye düşüyor, şu anda 40 TL.
Assetto Corsa güzel olur şu anda 32 TL. Harita ve araba modlarıyla çok uzun süre oynanabilecek bir oyun.
İndirimlerde 30 TL'ye Forza Horizon 4 almayı düşünebilirsin, bütçene uygunsa 5'i de tercih edebilirsin.
İndirimde ETS 2 alabilirsin. Zamanında 10 TL'ye aldığım oyun şu anda 150 TL'ye satılıyor, üzücü.

Bende de DFGT var bu saydıklarımı oynuyorum. (FH 4 oynamadım, FH 5 oynuyorum)
Forzada da direksiyon maks 90-120 derece arası döndüğü için bence kol ile oynamak daha mantıklı

Forzada da direksiyon maks 90-120 derece arası döndüğü için bence kol ile oynamak daha mantıklı
Dış kameradan oynuyorum genellikle. Ama söylediğin gibi iç kamerada direksiyon az derecede döndüğü için kötü gözüküyor. Keşke Assetto'daki gibi yapsalar.

Dış kameradan oynuyorum genellikle. Ama söylediğin gibi iç kamerada direksiyon az derecede döndüğü için kötü gözüküyor. Keşke Assetto'daki gibi yapsalar.
Olay gözükme değil de fiziksel olarak sana da etki etmiyor mu 900 derece döndürsen bile zaten 120 derece den sonra araba daha fazla dönmez

Olay gözükme değil de fiziksel olarak sana da etki etmiyor mu 900 derece döndürsen bile zaten 120 derece den sonra araba daha fazla dönmez
Hayır o şekilde değil, sadece görsel bir fark oluyor. 120 dereceden sonra da döndürdüğün kadar dönüyor ancak oyunda gözükmüyor. Söylediğin gibi olsa oyun oynanmazdı.

Hayır o şekilde değil, sadece görsel bir fark oluyor. 120 dereceden sonra da döndürdüğün kadar dönüyor ancak oyunda gözükmüyor. Söylediğin gibi olsa oyun oynanmazdı.
Oyunda maksiumum 90 derece dönüyor arabalar eğer çok çok ince detay ayar yaparsan ayarlardan ancak o şekilde biraz daha iyi bir deneyim yaşayabilirsin

Oyunda maksiumum 90 derece dönüyor arabalar eğer çok çok ince detay ayar yaparsan ayarlardan ancak o şekilde 900 dereceye ulaşabilirsin
Hayır öyle bir şey yok, ayarlama yapmadan dümdüz girildiğinde olması gerektiği gibi çalışıyor.
Oyundaki direksiyon çeyrek turdan sonra dönmüyor ancak tekerlekler dönmeye devam ediyor.

Ats, Ets2, forza4-5

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,509
Üyeler
183,847
Son üye
bexonway
Geri