Esat Tufan
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 250
5 dakika önce - işaretini kullanmadığım için başka bir forumda engellendim sizce fazla bir ceza değil mi ? Kötü hissettim gerçekten.
Baya kötü ceza ya saçmalık bence5 dakika önce - işaretini kullanmadığım için başka bir forumda engellendim sizce fazla bir ceza değil mi ? Kötü hissettim gerçekten.
Baya kötü ceza ya saçmalık bence
Ayrıca burda donanım arşivi forum bence burası daha iyi5 dakika önce - işaretini kullanmadığım için başka bir forumda engellendim sizce fazla bir ceza değil mi ? Kötü hissettim gerçekten.
Ve dalga geçer gibi mesaj atmış cidden iğrenç moderatörleri varBaya kötü ceza ya saçmalık bence
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ayrıca burda donanım arşivi forum bence burası daha iyi![]()
Zaten kimsenin kimseye cevap verdiği yoktu forumda ama atılınca kötü hissettimBaya kötü ceza ya saçmalık bence
Ayrıca burda donanım arşivi forum bence burası daha iyi![]()
O siteye sakin girme bir daha bence burası daha iyiVe dalga geçer gibi mesaj atmış cidden iğrenç moderatörleri var
Zaten kimsenin kimseye cevap verdiği yoktu forumda ama atılınca kötü hissettim
Youtube aboneliğinden de çıktım şimdi instagramdan falan takip ediyordum ama moderatörler cidden kötüO siteye sakin girme bir daha bence burası daha iyi
Şu an hangi forum çok merak ettimGarip. Sanki düşman kesildiniz biri diyor girme iğrenç diğeri diyor burdan takipten çıktım falan. Ben 18 uyarı aldım ama hala bir forumun youtube kanalına aboneyim çünkü gerekli bilgi veriyor. Muhtemelen sizin forum technopattı.
Direkt engellendim sence fazla değil mi ? Evet technopatGarip. Sanki düşman kesildiniz biri diyor girme iğrenç diğeri diyor burdan takipten çıktım falan. Ben 18 uyarı aldım ama hala bir forumun youtube kanalına aboneyim çünkü gerekli bilgi veriyor. Muhtemelen sizin forum technopattı.
Dur tahmin edeyim tecnopat sosyal mi5 dakika önce - işaretini kullanmadığım için başka bir forumda engellendim sizce fazla bir ceza değil mi ? Kötü hissettim gerçekten.
KesinlikleDur tahmin edeyim tecnopat sosyal mi
Ben virgülden ban yedim banım kalktığında düm foruma küfür ettim ve banlanmadan 18 dk durdu intikamını aldımKesinlikle![]()
Videolarında yardımcı oluruz her soruyu cevaplıyoruz diyorlar ama gerçekler çok farklı - için engelleniyorsun şaka gibi ciddenBen virgülden ban yedim banım kalktığında düm foruma küfür ettim ve banlanmadan 18 dk durdu intikamını aldım