- için engellenmek

Esat Tufan

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
250
5 dakika önce - işaretini kullanmadığım için başka bir forumda engellendim sizce fazla bir ceza değil mi ? Kötü hissettim gerçekten.

5 dakika önce - işaretini kullanmadığım için başka bir forumda engellendim sizce fazla bir ceza değil mi ? Kötü hissettim gerçekten.
Baya kötü ceza ya saçmalık bence
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ayrıca burda donanım arşivi forum bence burası daha iyi😁😁

Ne alaka bu nasıl bir aptallık - isareti ne ki :D

Ve dalga geçer gibi mesaj atmış cidden iğrenç moderatörleri var

Zaten kimsenin kimseye cevap verdiği yoktu forumda ama atılınca kötü hissettim

Ve dalga geçer gibi mesaj atmış cidden iğrenç moderatörleri var

Zaten kimsenin kimseye cevap verdiği yoktu forumda ama atılınca kötü hissettim
O siteye sakin girme bir daha bence burası daha iyi

Garip. Sanki düşman kesildiniz biri diyor girme iğrenç diğeri diyor burdan takipten çıktım falan. Ben 18 uyarı aldım ama hala bir forumun youtube kanalına aboneyim çünkü gerekli bilgi veriyor. Muhtemelen sizin forum technopattı.

Garip. Sanki düşman kesildiniz biri diyor girme iğrenç diğeri diyor burdan takipten çıktım falan. Ben 18 uyarı aldım ama hala bir forumun youtube kanalına aboneyim çünkü gerekli bilgi veriyor. Muhtemelen sizin forum technopattı.
Şu an hangi forum çok merak ettim

Direkt engellendim sence fazla değil mi ? Evet technopat

Ben virgülden ban yedim banım kalktığında düm foruma küfür ettim ve banlanmadan 18 dk durdu intikamını aldım
Videolarında yardımcı oluruz her soruyu cevaplıyoruz diyorlar ama gerçekler çok farklı - için engelleniyorsun şaka gibi cidden 🤣

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,873
Üyeler
189,174
Son üye
sgpds
Geri