IMEI Kayıt Ücreti 6091TL Geçmiş Olsun 😔

Kayıt parası derken bu bütün telefonlarda geçerli mi? Misal telefoncular 200 300 liraya imei atıyor. Hatta geçen arkadaşım attırdı telefonu kullanıyor.
Sadece ioslarda bu vergi harç yatırılmıyor muydu?
Bu yasal değildir muhtemelen ama telefoncular nasıl yapıyor orayı anlamadım.

Önümüzdeki yıl başında diye biliyorum
Güzel yılbaşını beklerlerse helal olsun ne diyim , 14 pro max alacağım çift sim pahalı tek sim biraz daha uygun , eğer kayıt ücreti zammı çabuk gelirse ya telefonu hemen alacağız , yada çift sim alıp kaydetmeden kullanacağız. Muhtemelen ben alırım 2 haftaya falan kaydetmem gerekiyor zam gelmeden kafamız rahat olsun.

Bu fiyat ne altı üstü bir kayıt yazık valla
katma değeri olmayan bi ülkenin geçimi anca vergiler ve cezalar olur çok bi şey beklememek lazım. Türk milleti zekidir, allahımız var vs deyip duygular ile oynayıp bi köşede paraları yiorlar. Haram da zıkkım olsun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aynen kanka ÖTV indirimi gelecek
ne heyecanlarla beklemiştim varya

Yav dalga mı bu ? iPhone almayı düşünüyordum, ya sabır ya.

katma değeri olmayan bi ülkenin geçimi anca vergiler ve cezalar olur çok bi şey beklememek lazım. Türk milleti zekidir, allahımız var vs deyip duygular ile oynayıp bi köşede paraları yiorlar. Haram da zıkkım olsun

ne heyecanlarla beklemiştim varya
Kim bekledi ki bekleyen saf olur kusura bakmasın

Kim bekledi ki bekleyen saf olur kusura bakmasın
o kadar haberi yapılınca harbiden bi güzellik yapacaklar sandım. Ardından bi video gördüm sinirlerim daha da arttı. Malum bakan şey dior video da biz ötv zammı konuşuyorduk yanlış anlaşılmış indirim olarak anlatmış bakanımız vs diyor. Yani bildiğimiz taş geçiyorlar millet ile, hala da şu elemanları savunanlar var

o kadar haberi yapılınca harbiden bi güzellik yapacaklar sandım. Ardından bi video gördüm sinirlerim daha da arttı. Malum bakan şey dior video da biz ötv zammı konuşuyorduk yanlış anlaşılmış indirim olarak anlatmış bakanımız vs diyor. Yani bildiğimiz taş geçiyorlar millet ile, hala da şu elemanları savunanlar var
ÖTV indirimini kimse demedi gelecek diye uydurma haber yaptılar öyle bişey söylenmedi olmaz da zaten olamaz yapmazlar

1 ocakta mı olacak yoksa bugünden itibaren mi oldu
Yıl başında oluyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,208
Üyeler
185,693
Son üye
Kaan S