cevikyusuf
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 425
Aynen kanka ÖTV indirimi gelecek
yasa ne zaman geçiyor yarın gidip alayım ben ırağa hemen geçmicekseEvet arkadaşlar IMEI Kayıt Ücreti 6093tl oldu yurtdışı telefon hayalî de geride mı kaldı artık ne
Önümüzdeki yıl başında diye biliyorumyasa ne zaman geçiyor yarın gidip alayım ben ırağa hemen geçmicekse
Güzel yılbaşını beklerlerse helal olsun ne diyim , 14 pro max alacağım çift sim pahalı tek sim biraz daha uygun , eğer kayıt ücreti zammı çabuk gelirse ya telefonu hemen alacağız , yada çift sim alıp kaydetmeden kullanacağız. Muhtemelen ben alırım 2 haftaya falan kaydetmem gerekiyor zam gelmeden kafamız rahat olsun.Önümüzdeki yıl başında diye biliyorum
katma değeri olmayan bi ülkenin geçimi anca vergiler ve cezalar olur çok bi şey beklememek lazım. Türk milleti zekidir, allahımız var vs deyip duygular ile oynayıp bi köşede paraları yiorlar. Haram da zıkkım olsunBu fiyat ne altı üstü bir kayıt yazık valla
ne heyecanlarla beklemiştim varyaAynen kanka ÖTV indirimi gelecek
Kim bekledi ki bekleyen saf olur kusura bakmasınkatma değeri olmayan bi ülkenin geçimi anca vergiler ve cezalar olur çok bi şey beklememek lazım. Türk milleti zekidir, allahımız var vs deyip duygular ile oynayıp bi köşede paraları yiorlar. Haram da zıkkım olsun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ne heyecanlarla beklemiştim varya
o kadar haberi yapılınca harbiden bi güzellik yapacaklar sandım. Ardından bi video gördüm sinirlerim daha da arttı. Malum bakan şey dior video da biz ötv zammı konuşuyorduk yanlış anlaşılmış indirim olarak anlatmış bakanımız vs diyor. Yani bildiğimiz taş geçiyorlar millet ile, hala da şu elemanları savunanlar varKim bekledi ki bekleyen saf olur kusura bakmasın
1 ocak1 ocakta mı olacak yoksa bugünden itibaren mi oldu
ÖTV indirimini kimse demedi gelecek diye uydurma haber yaptılar öyle bişey söylenmedi olmaz da zaten olamaz yapmazlaro kadar haberi yapılınca harbiden bi güzellik yapacaklar sandım. Ardından bi video gördüm sinirlerim daha da arttı. Malum bakan şey dior video da biz ötv zammı konuşuyorduk yanlış anlaşılmış indirim olarak anlatmış bakanımız vs diyor. Yani bildiğimiz taş geçiyorlar millet ile, hala da şu elemanları savunanlar var
Yıl başında oluyor1 ocakta mı olacak yoksa bugünden itibaren mi oldu