🔥İndirim Teknobiyotik Efsane Kasım İndirimleri

Ben aldım almaya devam ederim. Sorun yaşamadım daha ama şöyle bir durum var sorun yoksa aldığın üründe sorun yok. Sorun varsa aldığın üründe teknobiyotik ile anlaşmak daha çok sorun yaratıyor. Tabiri caizse mahalle toptancısı gibi firma.
Hocam zaten sıkıntı olan kısım üründe sorun olursa kısmı. İnsanlar artık bir şeyleri çok daha zor alıyorlar ve bunu aldığında sorun çıkarsa yenisini alamayacağı için firmanın arkasında durmasını bekliyorlar. TB de böyle bir şey yok üründe sorun var ise geçmiş olsun, Anayasayı bile takmıyorlar bizim iade politikamız böyle değil diyorlar. Müşteri temsilcisi zaten ayrı bi rezalet. YT kanallarında bi adam vardır umarım onu kovmuşlardır.

@torojan hocam sizin firmanın ismi ne idi?

aslında bi ara bende paylaşmıştım çok güzel kasalar 650w psulu düşmüştü. beklenti yüksekse bilemem tabi :)
Cooler master falan onları biliyorum. Çok daha iyileri denk geldide almak istemedim. Raijintek Ponos bile buldum ben 1000 TL ye. Bana gözüme iyi gelecek sonra alıcam malum zaten ölücüyüz. Ölü fiyattan almam lazım yoksa rüyalarıma girer :)

Cooler master falan onları biliyorum. Çok daha iyileri denk geldide almak istemedim. Raijintek Ponos bile buldum ben 1000 TL ye. Bana gözüme iyi gelecek sonra alıcam malum zaten ölücüyüz. Ölü fiyattan almam lazım yoksa rüyalarıma girer :)
inwin 309 bakıyorum bende :))))
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam zaten sıkıntı olan kısım üründe sorun olursa kısmı. İnsanlar artık bir şeyleri çok daha zor alıyorlar ve bunu aldığında sorun çıkarsa yenisini alamayacağı için firmanın arkasında durmasını bekliyorlar. TB de böyle bir şey yok üründe sorun var ise geçmiş olsun, Anayasayı bile takmıyorlar bizim iade politikamız böyle değil diyorlar. Müşteri temsilcisi zaten ayrı bi rezalet. YT kanallarında bi adam vardır umarım onu kovmuşlardır.

@torojan hocam sizin firmanın ismi ne idi?
AfyBilisim

Performansı nasıldır? wraith prism var şuan elimde yükseltsem mi diye düşünüyorum çok sıcaklık farkı yaratır mı sizce ?
3600x kullanıyorum. Kasa msi mpg gungnir 110r (soba olduğundan ön kapağı çıkarttım.) ram de team t force xtreem argb 8x2

Bulduklarımı paylaşacağım teknobiyotikte kargo ücreti çok fazla alacaklar 250 TL üzeri geçerse kargo ücretsiz oluyor.

aman allah korusun böyle firmaya daha bulaşanı ufacık termal macun bile almam boyle bpktan bir firmadan
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Teknobiyotikten ürün almak isteyen muhtemelen daha önce hiç oradan alışveriş yapmamıştır. Müşterinin arkasında durmamaya devam ettikleri sürece ilerleyemeyecekler.
allah belalarını versın ryzen 5 5500 elimde patladı bozuk bozuk yatıyor evde ne yapcam onu da bilmıyorum 2650 tl çöp oldu üniversitedeyim birde bişeyde yapamıyorum

aman allah korusun böyle firmaya daha bulaşanı ufacık termal macun bile almam boyle bpktan bir firmadan

allah belalarını versın ryzen 5 5500 elimde patladı bozuk bozuk yatıyor evde ne yapcam onu da bilmıyorum 2650 TL çöp oldu üniversitedeyim birde bişeyde yapamıyorum
Geçmiş olsun kardeşim. İşte bahsettiğim olay bu.

Geri