FPS düşmesi

İ5 10. Nesil işlemci 8 GB RAM li bilgisayarım var csgo dan fps m 80 90 dan 20 lere düşüyor 20 lerden 80 90 a çıkıyor FPS dengesizliği var yardımcı olabilecek var mı?
Ekran kartı nedir?

Bu arkadaşda haklı RAM kaynaklı olmayadabilir ama genellikle RAM kaynaklıdır.
hocam alakası yok diyorum ram kaynaklı diyorsun hala benimde 8gb ram im var fps drop felan çok şükür yaşamıyorum.

hocam ben sorun sahibi olan kişi değilim yalnış kişiye yazdın :D ben kendi sistemimle 8gb RAM ile aldığım fps i diyorum sen 8 gb RAM mı sıkıntı diyorsun diyorum
Dalgınlığıma gelmiş hocam kusura bakmayın :D :D

SSD sorunu, İşlemci Darboğazı diyeceğim ama besler o ekran kartını, veya RAM kaynaklı.

FPS dropları bellek yetersizliğinden kaynaklanıyor genelde 8gb RAM hem arkada telekomünikasyon uygulamaları açıp hem de oyun oynamaya uygun değil hele ki ryzen işlemcilerde
ryzen işlemciler de mi? 8 gb ram yetersizmi?
ryzen işlemcilerin çoklu çekirdek performansını intel e göre biliyoruz ne kadar daha iyi olduğunu sen diyorsunki ryzen işlemcilerde arkada uygulama kalırsa drop girer galiba çok bi bilginiz yok alakası yok çünkü

SSD sorunu, İşlemci Darboğazı diyeceğim ama besler o ekran kartını, veya RAM kaynaklı.
Oyunu harddisk te calistirsam işe yarar mi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

ryzen işlemciler de mi? 8 gb RAM yetersizmi?
ryzen işlemcilerin çoklu çekirdek performansını Intel e göre biliyoruz ne kadar daha iyi olduğunu sen diyorsunki ryzen işlemcilerde arkada uygulama kalırsa drop girer galiba çok bi bilginiz yok alakası yok çünkü
Hacı yanliz işlemci intel

SSD niz bundan biri mi hocam ?

Sıkıntı ya depolamada ya da RAM'de. Bir deneyin HDD'de çalıştırmaya oyunu.

Oyunu harddisk te calistirsam işe yarar mi

Hacı yanliz işlemci Intel
hayır arkadaşın dediğine dedim ben ryzen işlemciler de arkada uygulama açık kalırsa drop girer diye bir yalnış bilgisi var da

SSD niz bundan biri mi hocam ?
Evet maalesef harddisk sorun yapar mi

hayır arkadaşın dediğine dedim ben ryzen işlemciler de arkada uygulama açık kalırsa drop girer diye bir yalnış bilgisi var da
He tmm eyw

HDD sorunlu değilse yapmaz ama mape girme oyunu yükleme mapi renderlamada biraz uzun sürer SSD'den.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,209,068
Üyeler
194,814
Son üye
muratwkeje
Geri