firsatgamingx
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 3,021
Hocam naptın aldığın fiyattan alırdım![]()
3 er tane aldık o yüzden gümrükte takılacaktıKeşke iptal etmeseydin alırdık
Hocam naptın aldığın fiyattan alırdım![]()
3 er tane aldık o yüzden gümrükte takılacaktıKeşke iptal etmeseydin alırdık
ben de 3 tane keycap aldım, açıkçası takılacağını düşünmüyorum iptal etmicem o yüzden3 er tane aldık o yüzden gümrükte takılacaktı
benimki takıldı hocam mesaj geldi bugün. iptal talebi verdimben de 3 tane keycap aldım, açıkçası takılacağını düşünmüyorum iptal etmicem o yüzden![]()
Biz de 8 tane falan iptal etmiştik stoğa düşmedi onlar geri garipBizim arklarla beraber 9 stok iptal ettik belki gelir![]()
Ne olurdu zamanında o kadar almasaydınız sınav haftasında böyle beklemezdik
Ucuz olunca yanında aç gözlülükte hediye geliyor maalesefNe olurdu zamanında o kadar almasaydınız sınav haftasında böyle beklemezdik
Sınavı bu kadar önemsiyorsan beklemeyebilirsin. Biz aldık daha iyisi gelince iptal ettik doğal olarak sen olsan ne yapardın?Ne olurdu zamanında o kadar almasaydınız sınav haftasında böyle beklemezdik
2 tane alacaktım normalde ama 2 tane ile 3 tanenin fiyatı aynı oluyor kargo ücreti yüzünden sonradan öğrendim ben kargo 3de takıldığını sonra iptal ettik. 3 kişi aldık zaten 9 kişiyiz, her birimize 1 tane düşüyorduNe olurdu zamanında o kadar almasaydınız sınav haftasında böyle beklemezdik
Hocam geçenkinde de düşmemiştiBiz de 8 tane falan iptal etmiştik stoğa düşmedi onlar geri garip