keycapssiz ne almıştınız
keycapssiz ne almıştınız
Amazon un da kuralı var 5 tane den fazlası zaten iptal sebebi ayrıca gümrükte ki kuralı ticaret yapmak isteyen bilmesi şart ayrıca konu buda değil 1 2 tane almak varken 3 5 10 tane alan varAmazon'un kuralı değil gümrüğün kuralı lütfen bilmeden paragraflar yazmak yerine araştırıp yazın zaten onu geçtim aklı olan 2 alır kargo parası gidiyorsa ( yani ürün 100 ve üzeri ise ) çünkü aynı paraya denk geliyor neredeyse
kanka özür dilerim demek istediğim şey amazondan sipariş verirken dikkat edilmesi gereken şeylerin iyi bilinmesi gerektiğiydi. Benim aklım yok o zaman bir tane almışım tüh. Paragraflar yazmadım adam ne dediyse onu cevapladım. Sövmedim saymadım sitem ettim sakince. Guardlık yaparken sakin olmanı tavsiye ederimAmazon'un kuralı değil gümrüğün kuralı lütfen bilmeden paragraflar yazmak yerine araştırıp yazın zaten onu geçtim aklı olan 2 alır kargo parası gidiyorsa ( yani ürün 100 ve üzeri ise ) çünkü aynı paraya denk geliyor neredeyse
çok alanlar iade ediyor gümrüğe takıldığı için, çok alanlar kadar hızlı veya şanslı olamayanlar 1 tane bile alamadıkları için ağlıyor ( ben ). Sen tabi cebini düşüneceksin ona bir şey demem ama sonuç olarak ne siz mutlusunuz ne biz ona dert yandımBen ticaret için almadım 2.yi alınca aradaki fark 20-30tl oluyor. 2si benim zaten 1i arkadaşımın 1i de kuzenime yollayacağım. Onlar alırsa da satarım yani. Mizar almıştım 2 tane 400e 5dk sonra 2 tane 300e geldiği için 400lükleri iptal ettim cebimi düşünüyorum haklı olarak
Umarım alırız diyelim o zamankanka özür dilerim demek istediğim şey amazondan sipariş verirken dikkat edilmesi gereken şeylerin iyi bilinmesi gerektiğiydi. Benim aklım yok o zaman bir tane almışım tüh. Paragraflar yazmadım adam ne dediyse onu cevapladım. Sövmedim saymadım sitem ettim sakince. Guardlık yaparken sakin olmanı tavsiye ederim
Mesaj otomatik birleştirildi:
çok alanlar iade ediyor gümrüğe takıldığı için, çok alanlar kadar hızlı veya şanslı olamayanlar 1 tane bile alamadıkları için ağlıyor ( ben ). Sen tabi cebini düşüneceksin ona bir şey demem ama sonuç olarak ne siz mutlusunuz ne biz ona dert yandım
bittimi indirimlerGümrükte sorun yaşamamak için Yurt dışından siparişlerde aylık en fazla 5 sipariş,tek siparişte aynı üründen 2 adet ürün sipariş vermelisiniz
Hk Gaming Sirius M Ultra Siyah Mouse
Hk Gaming Sirius M Ultra Beyaz Mouse
Hk Gaming Mira M Ultra Beyaz Mouse
Hk Gaming Sirius M Ultra Hafif Petek Mouse
Hk Gaming Sirius M Ultra Mavi Mouse
Mizar Mz60 Mekanik Klavye Siyah
Mizar Mz60 Mekanik Klavye Beyaz
Durgod Hk Venus Mekanik Klavye Siyah
Durgod Hk Venus Mekanik Klavye Beyaz
Durgod Taurus K320 TKL Mekanik Klavye
Gördüğünüzü atın arkadaşlar bu konu altına. (Hepsinin fiyatı sabit 89 veya 109 TL+ Teslimat Ücreti)
SATICI EU GAMING MAĞAZA SAYFASI LİNKİ:
aynen umarım herkes gönlünde olanı sıkıntısız alır diyelimUmarım alırız diyelim o zaman
Guardlık değil mantıksız bir şeyi savunman saçma 230 verir 2 tane mi alırsın 190 verip 1 tane mi? Bu indirimler de ben de anlamadım Venüs istiyordum nasip değilmiş.kanka özür dilerim demek istediğim şey amazondan sipariş verirken dikkat edilmesi gereken şeylerin iyi bilinmesi gerektiğiydi. Benim aklım yok o zaman bir tane almışım tüh. Paragraflar yazmadım adam ne dediyse onu cevapladım. Sövmedim saymadım sitem ettim sakince. Guardlık yaparken sakin olmanı tavsiye ederim
Mesaj otomatik birleştirildi:
çok alanlar iade ediyor gümrüğe takıldığı için, çok alanlar kadar hızlı veya şanslı olamayanlar 1 tane bile alamadıkları için ağlıyor ( ben ). Sen tabi cebini düşüneceksin ona bir şey demem ama sonuç olarak ne siz mutlusunuz ne biz ona dert yandım
HeVen, dostum ben yazarken senin kadar ciddiye alıp yazmamıştım, haklısın 2 tane almak çok daha mantıklı. Ben ne çok alanın ne hiç alamayanın mutlu olduğu sonuca sitem etim ufaktan. umarım istediğin venüsü en uyguna ve istediğin adette alabilirsin ne diyeyimGuardlık değil mantıksız bir şeyi savunman saçma 230 verir 2 tane mi alırsın 190 verip 1 tane mi? Bu indirimler de ben de anlamadım Venüs istiyordum nasip değilmiş.
puding olanlardan mı yoksakeycaps
biri koymus satısa pudingi 299 tlden https://www.amazon.com.tr/HK-Kapakl...efinements=p_4:HK+GAMING&s=electronics&sr=1-1puding olanlardan mı yoksa
Beddua döner sahibini bulur kardeşim. Hadi işineinşallah gümrükte takılırda fena gülerim
benim de aklımdaki fiyat 250-300dü 1ini kullanır diğerlerini satarım diyordum bakalım ulaşır mı bana