Ana Konu HK GAMING ÜRÜNLERİ YARDIMLAŞMA

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Satıcı gönderdiği ürünlerin kargo paralonı da iade ederse onlarca yüzlerce klavyenin ücretlerini kendi verecek ve zamandan da kaybedecek dikkatini çekerse TR ye satışlarını kapatması muhtemelen 3 5 euro ya klavye satıyor

Satıcı gönderdiği ürünlerin kargo paralonı da iade ederse onlarca yüzlerce klavyenin ücretlerini kendi verecek ve zamandan da kaybedecek dikkatini çekerse TR ye satışlarını kapatması muhtemelen 3 5 euro ya klavye satıyor
Yok Amazon ödüyor onları gönderici Amazon olduğu için satıcının derdi değil o.

Yok Amazon ödüyor onları gönderici Amazon olduğu için satıcının derdi değil o.
Zamandan da kaybediyor umarım kapatmaz satışları ben hala anlamadım zaten yok paraya bize nasıl sattığını *
:! İptal edilenler bari tekrar stoğa gelse

bence stoklar tekrardan black friday zamanı girecek onun dışında çok beklemeye gerek yok

Sınavı bu kadar önemsiyorsan beklemeyebilirsin. Biz aldık daha iyisi gelince iptal ettik doğal olarak sen olsan ne yapardın?
çoğu kişi gümrüğe takılma sıkıntısından kaynaklı iptal ediyor, ben olsam 1 tane alırdım ki öyle de yaptım bir mouse aldım 2.yi eklemeyi denemedim gerek duymadım. Siz hem sayı olarak fazla aldınız bize bir şey kalmadı (anlıyorum ticaret sevdanızı ama madem bu kadar ticaret düşünüyorsunuz amazonun kurallarınıda bilmeniz gerekiyor) şimdi de iade ediyorsunuz ne siz ticaret yapabildiniz ne biz 1 tane olsun alabildik böylesi daha mı iyi oldu hayır. Ben işin bi tık espirili kısmıyla birlikte söyledim. Beklemeyebileceğimi biliyorum bende teşekkür ederim söylediğin için.

çoğu kişi gümrüğe takılma sıkıntısından kaynaklı iptal ediyor, ben olsam 1 tane alırdım ki öyle de yaptım bir mouse aldım 2.yi eklemeyi denemedim gerek duymadım. Siz hem sayı olarak fazla aldınız bize bir şey kalmadı (anlıyorum ticaret sevdanızı ama madem bu kadar ticaret düşünüyorsunuz amazonun kurallarınıda bilmeniz gerekiyor) şimdi de iade ediyorsunuz ne siz ticaret yapabildiniz ne biz 1 tane olsun alabildik böylesi daha mı iyi oldu hayır. Ben işin bi tık espirili kısmıyla birlikte söyledim. Beklemeyebileceğimi biliyorum bende teşekkür ederim söylediğin için.
Ben ticaret için almadım 2.yi alınca aradaki fark 20-30tl oluyor. 2si benim zaten 1i arkadaşımın 1i de kuzenime yollayacağım. Onlar alırsa da satarım yani. Mizar almıştım 2 tane 400e 5dk sonra 2 tane 300e geldiği için 400lükleri iptal ettim cebimi düşünüyorum haklı olarak

Amazon'un kuralı değil gümrüğün kuralı lütfen bilmeden paragraflar yazmak yerine araştırıp yazın zaten onu geçtim aklı olan 2 alır kargo parası gidiyorsa ( yani ürün 100 ve üzeri ise ) çünkü aynı paraya denk geliyor neredeyse

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,172,994
Üyeler
186,282
Son üye
spiderma
Geri