intel modern war fire hediye ediyormu hala

kaanji

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
350
5500 ü satıp 12100f e geçmeyi düşünüyom beleş oyunda almış olurum

evet 1100 TL vermek istemiyorum ayrıntılı listesini bulamadım hemde intel tekli çekirdek performansında daha iyi
Senin için önemli bir oyunsa bilemem ama oyun hariç bence gerekli bir upgrade olmaz, performans farkı fazla olmayacak sonuçta yakın işlemciler. Onun yerine belki i5 e veya aynı anakartta işlemci upgrade edilebilir.

Senin için önemli bir oyunsa bilemem ama oyunu hariç bende gerekli bir upgrade olmaz, performans farkı fazla olmayacak sonuçta yakın işlemciler. Onun yerine belki i5 e veya aynı anakartta işlemci upgrade edilebilir.
para para para 3.5 4 k ya nasıl bi işlemci uprage edebilirimki intel tarafı bilgim yok işlemci odaklı oyunlar oynuyorum 1080 p de
ve oyun benim için çok önemli multiplayer tarafı çok zevkli

para para para 3.5 4 k ya nasıl bi işlemci uprage edebilirimki intel tarafı bilgim yok işlemci odaklı oyunlar oynuyorum 1080 p de
ve oyun benim için çok önemli multiplayer tarafı çok zevkli
Yani işlemcin kötü değil, fps ten yana düşük kalmıyorsa, ekran kartını besliyorsa direkt oyunu alıp geçebilirsin. İstersen şu kadar bütçe ile bu sistem için intel işlemci+anakart istiyorum veya bu anakarta işlemci upgrade ededeğim o zaman bütçe 1k daha az olacak gibisinden konu açarsan arkadaşlar yardımcı olacaktır. İşlemci piyasası ne alemde hiç haberim yok.

Yani işlemcin kötü değil, fps ten yana düşük kalmıyorsa, ekran kartını besliyorsa direkt oyunu alıp geçebilirsin. İstersen şu kadar bütçe ile bu sistem için intel işlemci+anakart istiyorum veya bu anakarta işlemci upgrade ededeğim o zaman bütçe 1k daha az olacak gibisinden konu açarsan arkadaşlar yardımcı olacaktır. İşlemci piyasası ne alemde hiç haberim yok.
oyuna 1100 tl verirsem kalp krizi geçirim ve işlemci besliyor ekran kartı %98 99 kullanıyor ama fps değerleri benim için çok iyi değil arada drop yiyorum ekranım 240 hz war zoneda 110 fps alıyorum aniden 70 e düşüyor kasıyor gibi gözüküyor bunu önlemeye çalışyıorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,333
Üyeler
190,733
Son üye
Rickkyy
Geri