Rtx 2060 iade etmelimiyim

yusatelli

80+
Reaksiyon skoru
1
Arkadaşlar ben 2k oyun oynayabileceğim 10-11 bandında bi sistem toplamak istiyorum . bugün donanım arşivinin ig storisine baktım .Rtx2060 indirimdeydi 10 stok olduğu üçin çok düşünmeden aldım . Aldığım ürün :
Gigabyte GeForce RTX 2060 6GB 192Bit GDDR6 PCI-Express 3.0 Ekran Kartı (GV-N2060D6-6GD 2.0)
İlk anlamadığım şey ben akakçeden baktığım zaman ürünün diğer satıcılarda 7.5k bandındaydı 2k ucuza alıcam diye düşünüp aldım.
Daha sonra rx6600 ün daha fazla fps verdiğini gördüm ve şu an o da hepsi buradada 5200 tl ben 5500 e rtx2060 aldım
Kafam inanılmaz karıştı iade etmelimiyim bu ürünü hangi kartı almam gerekir ve black fridayde daha ucuzunu bulabilirmiyim ben şu an bu kartı 300 tl indirmle mi aldım yoksa çok daha fazla indirmle mi aldım ?

Arkadaşlar ben 2k oyun oynayabileceğim 10-11 bandında bi sistem toplamak istiyorum . bugün donanım arşivinin ig storisine baktım .Rtx2060 indirimdeydi 10 stok olduğu üçin çok düşünmeden aldım . Aldığım ürün :
Gigabyte GeForce RTX 2060 6GB 192Bit GDDR6 PCI-Express 3.0 Ekran Kartı (GV-N2060D6-6GD 2.0)
İlk anlamadığım şey ben akakçeden baktığım zaman ürünün diğer satıcılarda 7.5k bandındaydı 2k ucuza alıcam diye düşünüp aldım.
Daha sonra rx6600 ün daha fazla fps verdiğini gördüm ve şu an o da hepsi buradada 5200 TL ben 5500 e rtx2060 aldım
Kafam inanılmaz karıştı iade etmelimiyim bu ürünü hangi kartı almam gerekir ve black fridayde daha ucuzunu bulabilirmiyim ben şu an bu kartı 300 TL indirmle mi aldım yoksa çok daha fazla indirmle mi aldım ?
İade et ve RX 6600 al bence

78 80 derece arasında çalışıyor o kart biraz ısınıyor fe fan deviri 2600 lere çıkıyor sanırım nvdia tarafındaysan kullanabilirsin

Bence iade et ve black fridayde nvidia asus 3000 serisine bak. Asus yazdım çünkü asus'un soğutması çok iyi.

Maks 70 de kullanıyorum o kartı fan ayarını yaparsan
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Gigabyte 2060'ın soğutması daha kötü
bende ondan bahsediyorum gigabayte o kart o modeli için konuştum

Bence iade et ve black fridayde nvidia asus 3000 serisine bak. Asus yazdım çünkü asus'un soğutması çok iyi.
Hocam beklediğim gibi geldi yorumlar , iade ettim , aslında amatör biri değilim ama akakçede 2k fark görüp stok biter diye endişelenince almış bulundum . Tavsiyen için teşekkür ederim ama benim bütçemle 3000 serisi bir kart alabilirmiyim

Bu alınır mı? peki black friday beklemeden , diğer modellere gmre çok daha ucuz
Sapphire AMD Radeon RX 6600 8GB GDDR6 PCI-Express 4.0 HDMI/DP Ekran Kartı - 11310-05-20G

Hocam beklediğim gibi geldi yorumlar , iade ettim , aslında amatör biri değilim ama akakçede 2k fark görüp stok biter diye endişelenince almış bulundum . Tavsiyen için teşekkür ederim ama benim bütçemle 3000 serisi bir kart alabilirmiyim

Bu alınır mı? peki black friday beklemeden , diğer modellere gmre çok daha ucuz
Sapphire AMD Radeon RX 6600 8GB GDDR6 PCI-Express 4.0 HDMI/DP Ekran Kartı - 11310-05-20G
Hocam bütçen ne kadar bilmiyorum, yazdıysan da göremedim, kusura bakma. Black friday de tahmin edebildiğim 3060 (ti) ekran kartları 10k fiyata düşebilir. Ama emin olamıyorum çünkü burası Türkiye.

Yapma hocam benim tüm bütcem 10-12 arası zaten 😥Rx6600 alıcam gibi duruyor siparişimi iptal ettim ama umarım yanılmam daha sonra . Maksimumum zaten verebiliceğim ekran kartına 5500 bi anda rx6600 ün daha iyi bi kart olduğunu görüp 5200 TL'ye satıldığını görünce . Hayırlısı vallahi stresden kurdeşen döküyorum bi bilgisayar toplucam diye

Yapma hocam benim tüm bütcem 10-12 arası zaten 😥Rx6600 alıcam gibi duruyor siparişimi iptal ettim ama umarım yanılmam daha sonra . Maksimumum zaten verebiliceğim ekran kartına 5500 bi anda rx6600 ün daha iyi bi kart olduğunu görüp 5200 TL'ye satıldığını görünce . Hayırlısı vallahi stresden kurdeşen döküyorum bi bilgisayar toplucam diye
bende daha yeni topladım vatan bilgisayardan 23.5k baydım. Pişman değilim ama. İnternetten alışveriş yapamıyorum. İlla gidip kendim seçip takılmasını ve testlerini izlemek istiyorum. Bir de eve kendim getirmek istiyorum. Biliyorum biraz pahalıya aldım. Ama yapacak bişi yok :)

bende daha yeni topladım vatan bilgisayardan 23.5k baydım. Pişman değilim ama. İnternetten alışveriş yapamıyorum. İlla gidip kendim seçip takılmasını ve testlerini izlemek istiyorum. Bir de eve kendim getirmek istiyorum. Biliyorum biraz pahalıya aldım. Ama yapacak bişi yok :)
hayırlı olsun hocam , bende kendim toplamasının hayranıyım parça parça . öyle bir sistemim vardı ama satma gafletinde bulundum yurtdışına gidicektim diye . şimdi aynı kaliteyi daha yüksek fiyata bakıyoruz işte .

Geri