Ben kullanıyorum hiç wattman almıyorum. O biraz şans işiArkadaşlar sa rx6500xt almayı planlıyorum ama watmann hatası oluyo diyolar kafamda şüphe kaldı almalımıyım
tabii ki oluyor ama çözümleri var internetten bakabilirsin en az olması içinde temiz kurulum yapmalısın onun içinde bayağı konu açıldı onları okuyabilirsinArkadaşlar sa rx6500xt almayı planlıyorum ama watmann hatası oluyo diyolar kafamda şüphe kaldı almalımıyım
İ3 10100f 8x2 kingston ram 480gb ssd h410m-f anakart pcı3.0 destekliyorŞuanda bende kullanıyorum orta derecede memnunum diyebilirim. O da benim sistemle alakalıdır sorunlar. Eğer güzel bir işlemci ve ramle kullanacaksanız akar gider. Ama anakartta PCI x4 4.0 yuvasının olmasına dikkat edin performans % 4 5 artıyor.
İ3 10100F ile ufak droplanmalar yaşatabilir ama çift kanal ram drobun etkisini düşürür ufak bir drop olur sadeceİ3 10100f 8x2 kingston ram 480gb ssd h410m-f anakart pcı3.0 destekliyor
Droptan kasıt nedir fps dropmuİ3 10100F ile ufak droplanmalar yaşatabilir ama çift kanal ram drobun etkisini düşürür ufak bir drop olur sadece
Başka drop türü olduğunu zannetmiyorum. Fps Drop kastettiğim.Droptan kasıt nedir fps dropmu
Anladım 144hz monitörüm var altına düşermi valorantta felanBaşka drop türü olduğunu zannetmiyorum. Fps Drop kastettiğim.
Düşebilir pek bir fikrim yok işlemci düşük kalır ama ram onu destekleyebilir.Anladım 144hz monitörüm var altına düşermi valorantta felan
Ama düşmez yüksek ihtimalle. AMD Bu ne olacağı belli olmaz :d. Ama düşeceğini sanmıyorum.Düşebilir pek bir fikrim yok işlemci düşük kalır ama ram onu destekleyebilir.