emirfurkan1907
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 544
Beyler şimdi kurulum yapıyorum 15gün sonra Windows 10 pro key i alıcam aldığım zaman girdiğimde sıkıntı yaşar mıyım ve şimdi Windowsu nasıl kurayım
Kanka bu keyi girdiğimde bilgiler falan gider mi 10 pro key alıcam 10 pro olarak mı kurayım şimdi windowsuBu linkten key satın alabilirsin;
![]()
Windows 10 Pro Lisans Anahtarı - Lazımbana'da
Windows 10 Pro Lisans Anahtarı en ucuz fiyatlarla Lazımbana.com'da, Bu ürünü farklı ödeme seçenekleri ile güvenle satın almak için hemen tıklayın!www.lazimbana.com
Windows kurulumunu da youtube'daki videolardan bakarak öğrenebilirsin.
Bilgilerden kastım oyunKanka bu keyi girdiğimde bilgiler falan gider mi 10 pro key alıcam 10 pro olarak mı kurayım şimdi windowsu
Anladım knk key i girince bilgiler gitmiyor değil mişimdi şöyle yapıyorsun windowsun 30 günlük bir deneme sürümü var onu kuruyorsun bilgisayarına 30 gün sonra sana soruyor "abicim key var mı ? yoksa azcık kısıyorum özelliklerden" diyor sende şak yapıştırıyorsun keyi sonra sınırsız windowsun oluyor umarım anlamışsındır
Windows10 olarak kuracaksın. Kurarken home,pro falan yok. Fazla bir farkları olmadığı için keyi girdikten sonra şekilleniyor.Kanka bu keyi girdiğimde bilgiler falan gider mi 10 pro key alıcam 10 pro olarak mı kurayım şimdi windowsu
Home pro diye seçtiriyo kanka şuan önümfeWindows10 olarak kuracaksın. Kurarken home,pro falan yok. Fazla bir farkları olmadığı için keyi girdikten sonra şekilleniyor.
Keyi girdikten sonra hiçbir şeyin gitmez. Ayarları kullanamazsın key girmezsen de.
Link atar mısın?Home pro diye seçtiriyo kanka şuan önümfe
Hayır kurarken seçiliyor yasin kurarken proyu seçmesi gerek. (Seçmese de olur key girince proya otomatik atar.)Link atar mısın?
Buradaki aracı ile kurulum yapıyorum ben. Bana sormamıştı, yada ben farketmedim. Win10 Pro keyi ile etkinleştirip kullandım.Hayır kurarken seçiliyor yasin kurarken proyu seçmesi gerek.
Windowsu naısl seçiçem yükselt ni özel miHayır kurarken seçiliyor yasin kurarken proyu seçmesi gerek. (Seçmese de olur key girince proya otomatik atar.)
Eğer keyi sonradan girmeyi seçersen sürüm soruyor key girersen keye göre sürüm oluyor zaten.Buradaki aracı ile kurulum yapıyorum ben. Bana sormamıştı, yada ben farketmedim. Win10 Pro keyi ile etkinleştirip kullandım.
Hm, anladım teşekkürler.Eğer keyi sonradan girmeyi seçersen sürüm soruyor key girersen keye göre sürüm oluyor zaten.