KomtanKrang
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 499
Postegro niye çalışmıyor veya çalışıyorsa nasıl çalışıyor yardımcı olabilicek var mı
kralım hiç sorma sormadığım adam kalmadı kafayı yemelik bi olay var yoksa stalker değilimAh lannn
Onu kullanacak neler yaşıyosundur allah bilir
geçmiş olsun![]()
Sevdiğin kıza bakmak için kullandığını ben dahil konuyu okuyan herkes biliyor yaşadık beekralım hiç sorma sormadığım adam kalmadı kafayı yemelik bi olay var yoksa stalker değilim
Onun da en kralını yaşadıkSevdiğin kıza bakmak için kullandığını ben dahil konuyu okuyan herkes biliyor yaşadık bee
kral olay aldatma aldatılma mevzusu evet o mevzu ama tam olarak o değilSevdiğin kıza bakmak için kullandığını ben dahil konuyu okuyan herkes biliyor yaşadık bee
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Onun da en kralını yaşadık
Hayat çok acımasızkral olay aldatma aldatılma mevzusu evet o mevzu ama tam olarak o değil
Aramıza hoşgeldin !kral olay aldatma aldatılma mevzusu evet o mevzu ama tam olarak o değil
evet hepimiz yasadikSevdiğin kıza bakmak için kullandığını ben dahil konuyu okuyan herkes biliyor yaşadık bee
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Onun da en kralını yaşadık
hojgelmisseenkral olay aldatma aldatılma mevzusu evet o mevzu ama tam olarak o değil