Çakma Ps4 gamepad alınır mı ?

Ka4n

80+
Reaksiyon skoru
3
Bütçe
400
Sadece pc de oynamak için alacağım eskiden xbox 360 kolu kullandım bütçem 400 tl almayı düşündüğüm kollar :

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
çakma alınmaz o paraya 2. el bulursun eylülde 350ye almıştım sadece kabloyla kullanılıyor ama pcde olduğu için sorun olmuyor

ben almıştım ancak titrerken ses çıkartıyordu ve kötü bir hissiyatı vardı. Spiderman oynadım hem orjinal hemde çakma ile baya fark etti direk iade ettim. Polygold olanı almıştım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Orijinaller çok pahalı ancak MSI gamepadlerine bakabilirsin onlar bir nebze daha uygun

Sadece pc de oynamak için alacağım eskiden xbox 360 kolu kullandım bütçem 400 TL almayı düşündüğüm kollar :
Snopy Rampage sg-r218 Replika yani çakma değil. O fiyata alınır mı bilemem ama 2,5 yıldır sıkıntısız kullanıyorum.

kablosuz kablolu fark etmez bana logitechi önerir misiniz?
Snopy Rampage sg-r218 Replika yani çakma değil. O fiyata alınır mı bilemem ama 2,5 yıldır sıkıntısız kullanıyorum.

f310 mesela

amazonda 260 liraya satılıyor r218

• Beğen

f310 mesela

Onu Sakın Alma, f310 al daha iyi, Onla Sıkıntı Yaşayanlar vardı.

f310 ile rg128 arasında kaldım

rg 218 yanlış yazmışım

Logitech kalitesine guvenebilirsin ..2 kez aldım kullandım çokta memnun kaldım

Sadece pc de oynamak için alacağım eskiden xbox 360 kolu kullandım bütçem 400 TL almayı düşündüğüm kollar :
Alınmaz. Polosmart kullandım. 6 aydan sonra bir yeri bozuluyor. 200-300 daha verip ikinci el Xbox 8. Nesil veya Logitech F710 alınabilir.

Logitech kalitesine guvenebilirsin ..2 kez aldım kullandım çokta memnun kaldım
teşekkürler hocam yardımlarınız için indirime girerse alacağım f310 u

Alınmaz. Polosmart kullandım. 6 aydan sonra bir yeri bozuluyor. 200-300 daha verip ikinci el Xbox 8. Nesil veya Logitech F710 alınabilir.
2,el düşünmüyordum hocam

Şuan PlayStation 4 çakma kol mevcut elimde mesela sıfır hediye geldi..ama diğer orjinal kollara bakınca aradaki farkı hissettiriyor..en basitinden şarjı 7 senedir kullandığım iki orjinal koldan daha çabuk tükenmekte

teşekkürler hocam yardımlarınız için indirime girerse alacağım f310 u

2,el düşünmüyordum hocam

Fiyat iyi gibi bence yani aylar önce bile 250 bandindaydi zaten çok artış yaşamamış

f310 mesela

Benim gibi senin içim de titreşim önemliyse F310 alma titreşim yok. Sg-r218 daha ergonomik hem de

Benim gibi senin içim de titreşim önemliyse F310 alma titreşim yok. Sg-r218 daha ergonomik hem de
Titreşim önemli benim için titreşim olmasa klavyeden oynarım belirtmemişim konuda

Titreşimi iyi mi hocam

Sg-r218 kafama yattı büyük ihtimalle alacağım.diğer konulara baktığımda f310 kötü yorumlardan vardı titreşimi olmaması ek oldu

Son düzenleme:
  • Beğen
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,196,028
Üyeler
189,962
Son üye
bilye