Patlayan PSU Platoon

hazeleyes

80+
Reaksiyon skoru
52
Az önce bir anda psudan alev attı, ardından tüm odayı yanık kokusu sardı, sistemin diğer parçaları çalışır durumda olduğunu başka bir psu ile test ettim.
Platoonun garantisi var gibi gözüksede şikayetvar da bir çok kişi garanti servisinin telefonlara bile bakmadığını ürünü kabul etse bile işlem yapmadan geri yolladığını yazmış.
Sonuç olarak platoon almayın aldırmayın canınız yanar eviniz yanar kasanız yanar acı bir tecrübe etmiş oldum, herkese iyi geceler diliyorum.
Psu önerilerinize açığım. 500 ila 600watt

Az önce bir anda psudan alev attı, ardından tüm odayı yanık kokusu sardı, sistemin diğer parçaları çalışır durumda olduğunu başka bir psu ile test ettim.
Platoonun garantisi var gibi gözüksede şikayetvar da bir çok kişi garanti servisinin telefonlara bile bakmadığını ürünü kabul etse bile işlem yapmadan geri yolladığını yazmış.
Sonuç olarak platoon almayın aldırmayın canınız yanar eviniz yanar kasanız yanar acı bir tecrübe etmiş oldum, herkese iyi geceler diliyorum.
Psu önerilerinize açığım. 500 ila 600watt
sistemin garantisi varsa bir git kanka sistem ölmüş olabilir.

Öncelikle geçmiş olsun.Şu markalardan (FSP,Cooler Master,High Power,Corsair,ASUS ,SilverStone) birinin 500 yada 600watt olanını korkmadan alabilirsiniz.Harici markalarına hiç bakmayın bile.

FSP aldım memnunum sesi falanda çıkmıyor 500 lira degilde 800 civarına güzel bir şey al

Powerboost, Everest, frisby, hadron gibi markalardan uzak durun.

Silverstone, evga, Corsair, msı, Asus, highpower, nzxt, Cooper Master, thermaltake, FSP, seasonic, zalman ve favorim be quiet gibi markalardan tercih edebilirsiniz.

Performax ve sharkoon markalarını hiç kullanmadım. Ama kullanıcıları memnun. Alır mısınız deseniz ilk üstteki psulara bakarım.

Öncelikle geçmiş olsun.Şu markalardan (FSP,Cooler Master,High Power,Corsair,ASUS ,SilverStone) birinin 500 yada 600watt olanını korkmadan alabilirsiniz.Harici markalarına hiç bakmayın bile.
Aynen öyle katılıyorum , 3-5 tl daha ucuza alabilmek için dandik markaları hiçbir zaman tercih etmeyin .
Almışken iyi olanı alın 1000 tl bile pahalı olsa

Silverstone, evga, Corsair, msı, Asus, highpower, nzxt, Cooper Master, thermaltake, FSP, seasonic, zalman ve favorim be quiet gibi markalardan tercih edebilirsiniz.

Performax ve sharkoon markalarını hiç kullanmadım. Ama kullanıcıları memnun. Alır mısınız deseniz ilk üstteki psulara bakarım.
Performax ta aynı şeyin laciverti

Sharkoon gayet kaliteli performaxda orta seviye

Performax ta aynı şeyin laciverti
PERFORMAX GAMING: Performax Gaming, 2020 yılından itibaren sektöre oyuncu ekipmanları üreten bir Endeks Bilişim markasıdır. POSBANK: Posbank, Güney Kore menşeili, dünya çapında lider bir Satış Noktası Çözümleri (POS) sağlayıcısıdır.

Gecmis olsun, oneri icin butce vermelisiniz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu is marka degil, urun/model isi. Bu sekilde konu sahibine dogru yardim edemeyiz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,291
Üyeler
185,247
Son üye
nNack
Geri