Gigabyte G24F nasıldır?

Fiyatından dolayı en çok önerilenler arasında. Ben olsam risk alıp biraz daha beklerdim. Yılbaşı indirimleri vs.

bi ara konusunu açıyorlardı bunun kronik sorunlu diye
ben g24f 2 modelini aldım. 2 adet ölü pixel var 1 ay olmuyor. Alanların çoğunda da varmış ölü pixel. Ben memnunum görüntü kalitesinden ama ölü pixel çıkıyor yani

Arkadaşlar 3500TL bütçem var. Gigabyte g24f almayı düşünüyorum. Bunun bir üst modeli varmış ama o da stokta yok. Sizce almali miyim?
Link; https://www.itopya.com/gigabyte-238...ps-fhd-freesync-premium-gaming-monitor_u13521
Gigabyt’ın hiçbir ürününü satın almayın. Ekran kartı ısınır, anakartı win11 de problemli sayarım şimdi bitmez burda
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

değişim yapmıyorlar mı ölüpixelde
Ölü pixsel konusu satın alacağın bütün monitörlerde var.

Gigabyt’ın hiçbir ürününü satın almayın. Ekran kartı ısınır, anakartı win11 de problemli sayarım şimdi bitmez burda
Psusu patlar hocam onu unutmuşsunuz.
Gigabyte moment :)

Vallaha onu duymadım 🤣😂 zaten onuda başka markalara yaptırıp üstüne etiket basıyorlar.
IMG_20221215_015151.jpg

bi ara konusunu açıyorlardı bunun kronik sorunlu diye

Fiyatından dolayı en çok önerilenler arasında. Ben olsam risk alıp biraz daha beklerdim. Yılbaşı indirimleri vs.
ben g24f 2 modelini aldım. 2 adet ölü pixel var 1 ay olmuyor. Alanların çoğunda da varmış ölü pixel. Ben memnunum görüntü kalitesinden ama ölü pixel çıkıyor yani
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ölü pixsel konusu satın alacağın bütün monitörlerde var.
Psusu patlar hocam onu unutmuşsunuz.
Gigabyte moment :)

yapmıyorlar mı ölüpixelde
Peki bu fiyat bandında önerebileceğiniz bir monitör var mıdır?

Arkadaşlar 3500TL bütçem var. Gigabyte g24f almayı düşünüyorum. Bunun bir üst modeli varmış ama o da stokta yok. Sizce almali miyim?
Link; https://www.itopya.com/gigabyte-238...ps-fhd-freesync-premium-gaming-monitor_u13521
Bu monitör kullanan arkadaşlarım gariptirki coilwhineye benzer monitörden cızırtı geldiğini söylediler ilk arkadaşım söylediğinde şaka sandım ama diğerleride bu şikayetide söyleyince açıkçası hem güldüm hemde garibime gitti almak size kalmış

Geri