Adem Türk
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 686
kendileri yapıyor yorumları çok kanmayın bir şey alırken yorumlara bakmak hatadır9 puanlı satıcı birde ilginç![]()
kendileri yapıyor yorumları çok kanmayın bir şey alırken yorumlara bakmak hatadır9 puanlı satıcı birde ilginç![]()
bu fotoğraftan da pek sahte gibi durduğu söylenemez keşke daha net foto olsaydı biz de bilinçlenirdik geçmiş olsunResimi çektiğim videodan aldım pek belli olmaz, şuan elimde olmadığı için yenisini çekemeyeceğim
Fotoğraf yerine pc üzerinden ayrıntılarına bakmak daha mantıklı değil mi paket değişebilir yazılar değişebilir fakat özellik değişmezResimi çektiğim videodan aldım pek belli olmaz, şuan elimde olmadığı için yenisini çekemeyeceğim
Fotoğraf çektiğim bi videodan , şuan elimde değil iade ettim onun için çekemiyeceğim .ramin fotosu var mı
Orjinal ürünün herşeyi orjinaldir kasa etiket vs. farketmezFot
Fotoğraf yerine pc üzerinden ayrıntılarına bakmak daha mantıklı değil mi paket değişebilir yazılar değişebilir fakat özellik değişmez
pek sahte gibi gelmedi en iyisiFotoğraf çektiğim bi videodan , şuan elimde değil iade ettim onun için çekemiyeceğim . Alıntıyı görüntüle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Orjinal ürünün herşeyi orjinaldir kasa etiket vs. farketmez